cnyunxi 发表于 2023-2-26 15:11:29

Gucci開心寶每一part都盡全力給你最舒服最難忘的高潮

今期就食到件靚女Gucci開心寶,新女下海,做咗無耐,樣子清純無雞味,身材有前有後,36D乳溝夠晒深,睇到我幾乎流鼻血,而且仲笑容滿面,新女Gucci開心寶樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,侍浴36D真波由頭到腳慢慢磨擦,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬能到爆,櫻桃小口含住淡暖水一邊水蕭一邊磨我,舒服完急急腳出沖涼房,囡囡好仔細幫我抹乾淨。上到床,先幫我全身按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合,呢個時候帶套最好時機,首先來個男上主攻,插洞止痕,插到一百幾十野,我大汗淋漓,都係受唔住佢細妹既緊窄收陰,換番另一個姿勢,女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,最後坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。同Gucci開心寶做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。

**** Hidden Message *****

雪花玲 发表于 2023-2-26 15:12:54

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

孤心浪客 发表于 2023-2-26 15:35:00

膜拜神贴,后面的请保持队形~

evasyy 发表于 2023-2-26 15:55:20

不管你信不信,反正我是信了。

安琪 发表于 2023-2-26 16:19:43

不管你信不信,反正我是信了。

oris 发表于 2023-2-26 16:39:57

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

haomen009 发表于 2023-2-26 16:59:59

哥顶的不是帖子,是寂寞!

枫飞羽 发表于 2023-2-26 17:20:27

哥顶的不是帖子,是寂寞!

老陈广深莞 发表于 2023-2-26 17:40:46

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

阿峰 发表于 2023-2-26 18:01:36

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: Gucci開心寶每一part都盡全力給你最舒服最難忘的高潮