dzbz 发表于 2023-3-3 20:07:39

上次食過,感覺良好 ~ 經過cwb又再找joey : 真人相

上次食過,感覺良好
經過cwb又再找joey
依人認得我,入閘開波
take shower 後上骨床
一開始先幫我按背再按腰,佢都按得好舒服,佢唔會死用力按,經驗豐富調教力度至啱啱好,踩埋背肌肉都得到舒緩,推前列腺部位,功力唔簡單,抓龍根捽下袋筋同旦旦,溫柔撫摸掃pat pat有技巧,從袋筋一路掃到鳩頂,勁有觸電感,推到細佬硬到成條鐵筆咁,
and thenpart 2 啦
joey啜我兩粒乳頭,隻手R住我袋袋,D快感一浪接一浪,哩個時喉佢已揸住我條鳩,奶完就全條含晒,深喉吹奏,首先來個男上一野插落去, 隻肥鮑多水多汁,十分好砌,好有快感,轉個女上時個樣好淫好姣,碧波盪漾,到最後一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲推到好高漲,無幾耐就插到噴精,事後仲一齊沖涼,最後比埋家用加貼士就走人。

**** Hidden Message *****

hrq456 发表于 2023-3-3 20:09:24

果断MARK,前十有我必火!

evasyy 发表于 2023-3-3 20:29:26

哥顶的不是帖子,是寂寞!

爱桑拿99 发表于 2023-3-3 20:50:47

果断MARK,前十有我必火!

高强 发表于 2023-3-3 21:13:18

jjpan 发表于 2023-3-3 21:33:35

膜拜神贴,后面的请保持队形~

imm134 发表于 2023-3-3 21:57:22

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

sn-经理 发表于 2023-3-3 22:20:23

丽都休闲会所 发表于 2023-3-3 22:40:42

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

15015138369 发表于 2023-3-3 23:03:23

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 上次食過,感覺良好 ~ 經過cwb又再找joey : 真人相