无语心情 发表于 2023-3-6 19:46:30

樣子甜美,高顏值指數真人靚過相,一雙電眼,性感尤物

環境:空間感大,有客廳,寬敞企理,按摩房舒適,設獨立浴室

囡囡:巨乳服務王GiGi

樣子:樣子甜美,高顏值指數🔥真人靚過相,一雙電眼,性感尤物

身材:34E,全身走肥,皮膚白嫩,白滑美腿

技術:原來Dup果part係好野黎架,Dup得又玩得

服務:溫柔體貼好服務,有求必應

態度:態度和藹,言談適中,全程無悶場

巨乳服務王GiGi笑容滿面熱情招呼,態度和藹可親又夠善解人意~~~
招呼熱情周到,主動教好水溫叫我沖涼,出黎主動幫手抹乾身,佢服侍我趴低按摩床~~
之後落足心機幫我按摩,齋睇樣以為唔識揼,點知原來真係有料到~
主攻我膊頭同條腰,幾好功架,技術掂喔,力度唔錯搵穴又準,同我按埋頭揼埋手腳~~~
真係按到成身鬆曬鬆咗唔少,之後推油,用力用心全身上下推呀推~
服務做到足,絕唔馬虎,下一part,港式nuru重頭戲絕對不能錯過~~~~
面對那些年初戀無限touch嘅感覺,到驚喜時刻,天使般既服務,小弟即刻被融化~~~
剎那間我真係投入曬,換花式好配合,終於招架不住,頂唔順嘔咗白泡,一試難忘~~
事後囡囡幫我清潔特別溫柔,真心滿足~~

**** Hidden Message *****

丹丹女神 发表于 2023-3-6 19:46:57

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

oris 发表于 2023-3-6 20:07:37

啥也不说了,楼主就是给力!

强哥 发表于 2023-3-6 20:29:15

哥顶的不是帖子,是寂寞!

zzww068 发表于 2023-3-6 20:49:29

啥也不说了,楼主就是给力!

ilxd 发表于 2023-3-6 21:10:06

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

八妹有约 发表于 2023-3-6 21:30:40

不管你信不信,反正我是信了。

15015138369 发表于 2023-3-6 21:51:14

哥顶的不是帖子,是寂寞!

free51 发表于 2023-3-6 22:12:05

膜拜神贴,后面的请保持队形~

咖啡 发表于 2023-3-6 22:32:42

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 樣子甜美,高顏值指數真人靚過相,一雙電眼,性感尤物