paranoia 发表于 2023-3-9 20:28:45

台灣靓模Lily莞式十項全能,包你滿意 口爆+乳爆+西爆 一爆再爆

天氣時冷時熱,身體弱啲都唔掂,好彩小弟經常去洗樓同屌西,算係出一身汗保住健康,聞說太子區嘅台灣靓模Lily ,有樣有身材,仲好砌得,當然要搵囡囡執番一兩劑至得啦!開門見到台灣靓模Lily 相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房台灣靓模Lily 對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,吮吸挑逗兩邊提子,奶袋啜棍就幫我吹奏,環保份子,深喉成碌撚吞曬,愈吹愈興奮愈吹愈有激情,一時深喉一時奶龜頭,好能興奮, 我叫佢停先收口,即時帶套正場,來男上,用盡畢生嘅鳩力大大力狂隊,台灣靓模Lily 水源充足,叫床聲又淫蕩,D級大奶任搓任揸,好軟熟,係時候玩轉女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,最後階段老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。台灣靓模Lily 嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。

**** Hidden Message *****

阿耀 发表于 2023-3-9 20:30:34

不管你信不信,反正我是信了。

hrq456 发表于 2023-3-9 20:50:54

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

snsz688 发表于 2023-3-9 21:12:30

曼妮芬 发表于 2023-3-9 21:32:44

哥顶的不是帖子,是寂寞!

老陈广深莞 发表于 2023-3-9 21:53:10

不管你信不信,反正我是信了。

slmtly 发表于 2023-3-9 22:14:59

caoliu1220 发表于 2023-3-9 22:35:30

啥也不说了,楼主就是给力!

阿华 发表于 2023-3-9 23:00:55

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

yeats520 发表于 2023-3-9 23:20:59

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 台灣靓模Lily莞式十項全能,包你滿意 口爆+乳爆+西爆 一爆再爆