xky1314 发表于 2023-3-11 20:12:39

真人真相真片真服務,梨渦美人,微笑天使,令人神清氣爽

有時都會上到啲囡囡嘅場裝wifi,睇見囡囡著得咁少衫行來行去,血氣方剛嘅我,真係佛都有心,今次終於搵咗心儀嘅明日花一洩心頭慾火。入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,明日花望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,乾身上床,明日花由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,之後帶套埋牙,先來個帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,到中段男上抽插,下下隊到入子宮咁,明日花比我屌到反晒白眼,流晒西水,來回幾個回合,最後坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,明日花咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!

**** Hidden Message *****

甜心 发表于 2023-3-11 20:13:13

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

xinjiao 发表于 2023-3-11 20:33:24

不管你信不信,反正我是信了。

杨过11 发表于 2023-3-11 20:54:10

不错,又占了一个沙发!

莞式小马 发表于 2023-3-11 21:17:27

啥也不说了,楼主就是给力!

gfmv 发表于 2023-3-11 21:38:07

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

美女经理小花 发表于 2023-3-11 21:58:29

膜拜神贴,后面的请保持队形~

深圳李哥 发表于 2023-3-11 22:18:40

啥也不说了,楼主就是给力!

小林521 发表于 2023-3-11 22:41:05

果断MARK,前十有我必火!

深圳陈妹 发表于 2023-3-11 23:03:25

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 真人真相真片真服務,梨渦美人,微笑天使,令人神清氣爽