kevin0426 发表于 2023-5-5 19:29:00

童童 多元化服务,含吹奶做拧磨掏,莞式服务一条龙

今期就食到件靓女童童 ,新女下海,做咗无耐,样子清纯无鸡味,身材有前有后,36D乳沟够晒深,睇到我几乎流鼻血,而且仲笑容满面,童童 样靓身材FIT,仲要热情奔放,真系一部性爱榨汁机,扲钟入闸,完全自动波,够晒好享受,仔细帮我冲干净,就同我玩波推、水箫,我衰衰咁问渠头先食唔饱吗?渠居然回我一句,都系你啦,条肠咁好食,忍唔住口。真系开心,冲凉大家已经玩得情绪高涨。床上慢慢玩,主动全身漫游,摩打脷好似吸尘机一样咁劲,高级环保吹奏,手口并用,眼仔碌碌望住你吹好耐,啜鸠头,奶鸠根,超级无敌吹技,吹到细佬变得又粗又硬,玩阵六九,奶至紧致慨穴洞出水,叫停立即帮我带套,跟手就童童 骑功了得,配合呼吸声有节奏地骑我,渠条腰扭力又够,un到我兴奋过玩过山车,换番第二个姿势,眼见鲜嫩鲍鱼,开炮曳曳时慨淫声真实到爆,天然水大量供应,暖笠笠又湿润慨感觉,女神拗腰夹脚缩阴呢D真反应呃唔到人,再来换个怒火推车,狂抽后推,啪啪啪,队到疯狂爆射,真系好捻正呀。唔屌唔知身体好,未食过床上达人童童 ,未算真正享受过性爱。

**** Hidden Message *****

丹丹女神 发表于 2023-5-5 19:30:16

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

secretmcj 发表于 2023-5-5 19:40:35

不错,又占了一个沙发!

麦当娜 发表于 2023-5-5 20:04:04

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

fuqi 发表于 2023-5-5 20:24:11

不错,又占了一个沙发!

hellyy 发表于 2023-5-5 20:42:06

hellyy 发表于 2023-5-5 20:43:19

不错,又占了一个沙发!

dzbz 发表于 2023-5-5 21:08:29

膜拜神贴,后面的请保持队形~

mmsn100 发表于 2023-5-5 21:31:50

不管你信不信,反正我是信了。

gssasd 发表于 2023-5-5 21:52:24

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 童童 多元化服务,含吹奶做拧磨掏,莞式服务一条龙