kevin0426 发表于 2023-5-15 19:13:19

淫荡x吹,后x园,十项全能包你欲罢不能,仲可以无套激x添

出得来玩迟早要还?我出来玩咗咁多年,从来都唔会番桌囡囡,但今次搵完深水埗无套晶晶就好唔同,仲好似有啲沉船感觉,唔通真系因为渠慨样貌身材同服务都特别出众?眼前一亮,长发而多么有气质慨无套晶晶,性感figure,人靓声甜,十足星味,身材性感,有波有箩,冲凉功夫真系好细心,对手好柔咁帮我洗,波推+夹肠,一啖含捻实水中箫,唇舌异常灵活,舒服无比番上床,细佬越来越有反应,无套晶晶好主动擒上我个身到,先狂车我一轮,细佬越扯越硬,再同我全身奶锡,系咁奶我乳头,摩打脷锡晕全身,慢慢由外淫到内,真系一个难得慨多水姣西,环保含住碌野直吹横啜,最正系眼神交流落深喉,口技超级一流无敌,搞到我好有感觉,好能舒服。叫停立即帮我带套,跟手就由我进攻,玉洞狭窄,西水不断流出,感觉良好,攻到渠大叫救命,到差唔多啦,女上渠对36D大波系我面前左浪右浪,条腰扭到七彩,表现出灵巧慨床上技术,感染我激起内心慨欲望,最后阶段都系推车狗仔式,坚硬慨细佬不断向前推,推到啪啪声,渠慨呻吟声真喺冇得顶!唔理咁多啦,脑海一片空白,一唔忍住一路向前冲,屌多几百激,真系顶唔捻顺,鸠吐白泡爆射收皮。无套晶晶的确系我慨女神,有样有身材又有服务,食乜都系首选啦。

**** Hidden Message *****

shandetr 发表于 2023-5-15 19:13:20

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

微信xmm9888 发表于 2023-5-15 19:35:38

不错,又占了一个沙发!

SN00888 发表于 2023-5-15 19:55:57

不管你信不信,反正我是信了。

狼王 发表于 2023-5-15 20:18:20

niaoshu2001 发表于 2023-5-15 20:39:59

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

野火燒不盡 发表于 2023-5-15 21:03:20

啥也不说了,楼主就是给力!

bbt555123 发表于 2023-5-15 21:24:02

莞式小马 发表于 2023-5-15 21:44:24

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

阿海aaa 发表于 2023-5-15 22:06:55

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 淫荡x吹,后x园,十项全能包你欲罢不能,仲可以无套激x添