evasyy 发表于 2023-5-19 20:52:05

后花园;淫荡潮吹;环保口爆;无套射服务有一定的保证

间中都会撞到啲喺呢区开工慨囡囡,就前两日之嘛,就比我见到貌似无套晶晶慨靓女,横掂未够钟开铺,心血来潮就上网搵吓无套晶晶慨地址,决定同渠开心完至返工。入到房,大家有讲有笑,加上互相抚摸一轮,了解多咗,自然水到渠成,除衫冲凉,佢咁热情主动,招呼一定又好用心,唔会Hea做嗰只,都算敬业乐业。主动侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓两搓,帮我波推夹推,再做埋水中箫,总算逃出生天,咪睇佢个斯斯文文,床上表现好疯狂,漫游认真同投入,服务细心全身上下疯狂奶锡,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁兴奋,到细佬度落力吹奏,环保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪声,直濑横啜,一深一浅,深浅快慢,换六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我庆恰恰,好捻舒服,首先来个男上体位激情抽插,无套晶晶好配合,插至波涛起伏大叫救命,自然水愈来愈多,夹住细佬好舒服,到中段捽几捽渠细妹已喷晒水,淫娃天生性爱狂,表现出超凡骑功,快速直插我,细妹好窄好湿仲好暖,骑到面都红晒,最后梗系一招老汉推车,从后捉实对奶狂屌,啪啪声混合西水声,推到好高涨,无套晶晶亦反应强烈,系咁反屌我,开恒turbo,成张床都震埋一份,插多百几吓,爆精收工,爽都双脚软晒蹄,唔屌唔知身体好,未食过床上达人无套晶晶,未算真正享受过性爱。

**** Hidden Message *****

高强 发表于 2023-5-19 20:53:26

不管你信不信,反正我是信了。

甜心 发表于 2023-5-19 21:16:30

哥顶的不是帖子,是寂寞!

微信xmm9888 发表于 2023-5-19 21:36:36

哥顶的不是帖子,是寂寞!

bbyy0668 发表于 2023-5-19 21:56:42

不管你信不信,反正我是信了。

深圳丁总 发表于 2023-5-19 22:19:24

膜拜神贴,后面的请保持队形~

高强 发表于 2023-5-19 22:39:36

不错,又占了一个沙发!

高强 发表于 2023-5-19 22:59:56

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

6317131a 发表于 2023-5-19 23:20:04

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

nyqs 发表于 2023-5-19 23:41:45

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 后花园;淫荡潮吹;环保口爆;无套射服务有一定的保证