evasyy 发表于 2023-6-8 18:49:31

粉嫩情人激情推车仔,吹箫一流,舌头很长,全情投入

够姣仲要服务瞓身,成个再世潘金莲,今次大饱性福啦!深水埗执到件好野,囡囡叫粉嫩情人,新做无耐,属区内慨顶级货色,样子甜美,身材前突后挺,36D大波,令人赏心悦目,热情迎接我入闸,即时伸出淫手搓渠波波,真系滑不溜手,之后一齐手施手去冲凉房,渠帮我洗鸠磨棍,慢慢帮我洗埋细佬,又同我波推,推推下;细佬就硬起头来,佢唔止吹水得,吹水萧仲得,见佢好似食雪条咁前后吹,啜到雪雪声,真系好捻淫贱,吹到我飘飘然,好狂忍得住,床上按摩技术好,力度控制得啱啱好,加上专业推油,你想推边度就推边度,果然食过夜粥,见到美女真系欲火焚身,训落床,囡囡骑在我身上立即奶全身,耳边呻吟吹气,漫游有感觉而唔会太过机械化,环保吹奏,眼神有交流,深喉不断,高超口技,有d顶唔捻顺喇,转玩六九,鲍汁无色无味,又湿又暖,拿拿临笠安全帽入正题,男上出击,但囡囡仍然下下抢缰,巨乳比我撞到抛高抛低,我左啜啜右啜啜,粉嫩情人表现放荡,叫床声潇魂夹淫荡,高潮迭起,搞到我冲刺兴奋无比,玩咗阵先自动波女上,佢好投入,骑住我嚟自摸,唔知以为自己拍紧四仔,只蟹有股吸力,一吓吓夹我条鸠,我唔可以就咁比渠坐爆,再来坐喺床反转囡囡,提起双脚坐上来,变反身M字抽插,将箩友压入去,入到最入,囡囡亦自动上下打桩,西水亦不断流出,真系正到冇朋友,好快就中奖派彩,事后揽住我又倾左阵,再帮我冲凉,着衫比家用,临走前仲有goodbye kiss。粉嫩情人咁靓女又咁好服务,又唔催钟,真系难得一遇,返食名单梗要预埋佢啦。

**** Hidden Message *****

涛5543 发表于 2023-6-8 18:53:27

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

lywl88 发表于 2023-6-8 19:13:41

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

老莞式海选 发表于 2023-6-8 19:34:19

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

微信xmm9888 发表于 2023-6-8 19:54:39

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

沧海听潮 发表于 2023-6-8 20:16:33

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

阿涛 发表于 2023-6-8 20:40:58

果断MARK,前十有我必火!

涛5543 发表于 2023-6-8 21:02:10

不错,又占了一个沙发!

阿涛 发表于 2023-6-8 21:24:26

不错,又占了一个沙发!

极品凉茶 发表于 2023-6-8 21:47:57

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 粉嫩情人激情推车仔,吹箫一流,舌头很长,全情投入