54nb 发表于 2023-12-19 22:20:14

嬌幼女朋友後生小靚妹,緊緻後花園 激情六九互抵 ,做足45分鐘 絕無虛假

聽朋友講太子黎左條新囡,服務唔錯,趁放假就上去試下,入到嬌幼女朋友工作室,大家先傾偈培養一下感情,囡囡青春味十足,兩個36D真波,水汪汪眼,紅唇笑容燦爛,囡囡主動伸手入小弟褲襠內搓我支棍,流露出狂野本性,先去沖涼,入到浴室,嬌幼女朋友施展渾身解數,鴛鴦戲水,用對巨乳磨勻全身,波推磨背,再玩夾腸,激情水中簫,真係少D定力實走火,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,急不及待帶套爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,隨即反客為主,女上,動作性感引人,西肥水多,當場迷到我神魂顛倒,最後來個捉實嬌幼女朋友條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,成功令我發射升空,好一個滿足男人性慾望嘅床上恩物。嬌幼女朋友咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。

**** Hidden Message *****

evasyy 发表于 2023-12-19 22:23:56

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

qmm520 发表于 2023-12-19 23:49:23

不管你信不信,反正我是信了。

婷婷13829167081 发表于 2023-12-20 00:23:59

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

shuang19961008 发表于 2023-12-20 00:45:42

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

zt7891230 发表于 2023-12-20 01:11:24

不错,又占了一个沙发!

mmsn100 发表于 2023-12-20 01:52:42

哥顶的不是帖子,是寂寞!

Axiaoma6 发表于 2023-12-20 02:20:57

果断MARK,前十有我必火!

slmtly 发表于 2023-12-20 02:42:17

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

dorgel 发表于 2023-12-20 04:16:24

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 嬌幼女朋友後生小靚妹,緊緻後花園 激情六九互抵 ,做足45分鐘 絕無虛假