ks8822 发表于 2023-12-22 20:00:17

噴水小野貓SM服務一條龍,特色鮑魚磨棍棍,磨出無套激射感

太子執到件好野,囡囡叫噴水小野貓,新做無耐,屬區內嘅頂級貨色,樣子甜美,身材前突後挺,36D巨乳睇到人賞心悅目,笑容滿面,按鐘入閘,噴水小野貓望住我嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫,爽到震。之後上床按摩,開背有功架,先由頸部開始按,由上至下,穴位唔錯,力水足,感覺到佢嘅力度可以滲透到我酸緊位置,所以我覺得都ok,到推油,手掌手掙並用,認真又用力,慢慢深入推進,幫我解決腰酸背痛,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,忍唔住上套女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,再來到我主動男上,分開囡囡對腳,快慢有序咁抽送,令噴水小野貓嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,最後個籮友又圓又夠肉,揸住大籮友狂推猛抽,最後狂衝猛攻,囡囡收晒陰肌,都敵唔住我支金剛捧,終於打個冷振,爆破成功,將幾億精兵發射晒。噴水小野貓咁好服務,花式多又唔吹鐘,下次再來爽多鑊至得。

**** Hidden Message *****

淡水皇冠 发表于 2023-12-22 20:02:24

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

小洁 发表于 2023-12-22 22:25:38

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

slmtly 发表于 2023-12-22 23:08:52

啥也不说了,楼主就是给力!

shuang19961008 发表于 2023-12-23 00:05:58

膜拜神贴,后面的请保持队形~

雪花雨 发表于 2023-12-23 02:22:13

哥顶的不是帖子,是寂寞!

dengxin 发表于 2023-12-23 05:11:02

啥也不说了,楼主就是给力!

黄生a 发表于 2023-12-23 07:58:27

狼王 发表于 2023-12-23 09:17:17

wtwone 发表于 2023-12-23 10:01:52

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3
查看完整版本: 噴水小野貓SM服務一條龍,特色鮑魚磨棍棍,磨出無套激射感