suofenglove 发表于 2023-12-29 20:08:52

我都好High日本流學生XX招呼正到爆炸

上到去日本流學生開門,有身材,笑容甜美,心口條事業線好深對波好大,入到去小弟就上下其手,日本流學生對燈都好堅挺好揸手,我一路搜佢身就一路幫我除衫,一齊除晒衫入去鴛鴦浴,之後再黎水中簫,簫功好到位,攪到小弟條肉腸變大左幾倍,沖完返上床,漫遊時係我耳邊不斷嘅呻吟,環保簫爽到細佬不段彭賬。之後忍吾住上套、先玩女上男下,佢成個大騎師咁款,一時搖一時UN,改玩後推,由我做主導,幾吓溡幌派睿毡玖鲗W生叫聲越嚟越淒厲哀怨,我即時加速,吓吓插到盡,啪啪聲已蓋過佢呻吟聲,我都好High,插多陣都要爆發了,之後事後浴再交低家用閃人

**** Hidden Message *****

小林13724491820 发表于 2023-12-29 20:09:54

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

szsn0755sn 发表于 2023-12-29 20:42:48

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

小倩9521 发表于 2023-12-29 22:13:05

深圳江总 发表于 2023-12-29 23:07:12

小林林1 发表于 2023-12-30 02:47:25

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

小马经理 发表于 2023-12-30 04:20:06

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

gogogo_a1 发表于 2023-12-30 04:52:09

哥顶的不是帖子,是寂寞!

强哥 发表于 2023-12-30 05:45:59

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

gssasd 发表于 2023-12-30 06:41:46

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 我都好High日本流學生XX招呼正到爆炸