nxbbs 发表于 2023-12-30 21:46:11

曲線玲瓏明日花,膚白幼嫩,服務一條龍,回味再回味

上星期就上去太子會咗佢,整體評分係超值同過癮嘅。就搵咗明日花大戰,少女身材,竹筍36D靚波,堅挺迷人,有波有籮,青春無敵,靚樣十足某位女明星咁,膚色雪白嘅臉,充滿純潔感覺,電眼仲含情脈脈地望我,好撚誘惑,入到工作室,激情擁抱;好有感覺,仲好好殷勤招呼,係沖涼房比明日花逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,明日花水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,返上床,我瞓底,佢坐我身邊,望住我好似同我講,好戲在後頭,佢條脷真係利害,成條蛇咁游走我全身,咀仔啜我兩粒乳頭,隻手R住我袋袋,D快感一浪接一浪,我都不甘示弱,你來我往,揸波捽乳頭,摸吓佢隻蟹,嘩!濕晒,佢堅多水,哩個時喉佢己揸住我條鳩,奶完就全條含晒,深喉再深喉,哩D先至係吹簫,好功夫,自問小D定力都己攑白旗投降。即時到我主動男上,分開囡囡對腳,快慢有序咁抽送,令明日花嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,差唔多瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,明日花屬於專業選手,仲下下搶砗霉砝牵奕閽伕哂謷伒椭儋|埋嚟畀我左啜啜右啜啜,表現非常放蕩,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,佢嘅叫床聲更愈黎愈響,再轉推車仔進攻,條腰呈現出驚人弧度,搞到我血脈沸騰,我抽送得越快越有勁,撞擊聲越來越嚮,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。明日花絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。

**** Hidden Message *****

54nb 发表于 2023-12-30 21:46:29

果断MARK,前十有我必火!

rayabbie 发表于 2023-12-30 22:12:59

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

宏大123 发表于 2023-12-30 23:16:39

哥顶的不是帖子,是寂寞!

wo525212wo 发表于 2023-12-30 23:49:01

啥也不说了,楼主就是给力!

wo188888b 发表于 2023-12-31 01:07:50

哥顶的不是帖子,是寂寞!

jjpan 发表于 2023-12-31 03:18:13

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

阿星13580798176 发表于 2023-12-31 03:54:35

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

cnyunxi 发表于 2023-12-31 04:21:48

不错,又占了一个沙发!

ilxd 发表于 2023-12-31 04:52:46

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 曲線玲瓏明日花,膚白幼嫩,服務一條龍,回味再回味