xinjiao 发表于 2023-12-30 21:46:59

抖音BB聽教聽話,含吹奶做擰磨掏,莞式服務高手

我就話洗得樓,實有好野食至真,好似太子區咁多囡囡,三心兩意就比人食咗頭啖湯,睇啱目標抖音BB,入到閘夠晒LUCK,見到抖音BB真人真係好靚女,身高到我耳仔咁上下,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,抖音BB比我攪到要呻吟吓,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,抖音BB望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,帶套埋牙,示意眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,到中段來個女上,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,拉士抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,睇住自己碌野出出入入,瘋狂推到爆精為止,在床休息一會,先做埋事後浴,抖音BB咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!

**** Hidden Message *****

阿涛 发表于 2023-12-30 21:47:15

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

洋妞西门庆 发表于 2023-12-30 21:47:15

啥也不说了,楼主就是给力!

晴儿 发表于 2023-12-30 21:47:15

不错,又占了一个沙发!

丘总 发表于 2023-12-30 22:13:03

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

爱桑拿99 发表于 2023-12-30 22:39:59

绯闻 发表于 2023-12-30 23:16:28

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

suofenglove 发表于 2023-12-31 00:22:52

咖啡 发表于 2023-12-31 00:50:25

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

12431 发表于 2023-12-31 01:21:37

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 抖音BB聽教聽話,含吹奶做擰磨掏,莞式服務高手