liuxiao30 发表于 2024-1-1 11:08:13

長沙 3日2夜 ktv之旅分享

聖誕節冇咩做就坐高鐵去左長沙(車程3.5小時) 去之前有朋友做左資料收集,夜晚10點到左長沙南站 之後去公寓(人均100一日)放低行李就直接去ktv.

11點去到ktv,一上到例牌問下價錢先。
酒水600蚊24支315瓶裝青島純
      960蚊24支百威315瓶裝
女錢 11點之後658 4小時
         11點之前958 4小時
         1q開價2000(唔包坐枱錢)
         2q開價3500(唔包坐枱錢)
當日消費喝左48支青島純 4條女 埋單6000幾 因為好多其他雜費
長沙特點係會收女女手機 全部女女真空 同埋有好多小遊戲其本上全部女女d波你都可以食到玩到揸到 係玩得放過深圳.我地4條女當日都係唔出街

到第二日 去左另一間場 唯一酒水唔同左變左1600蚊24支百威.
聽到果價錢就唔開房去番琴日果間,今次同經理講到明要過夜先好入黎.
玩到最後得1個成功過到夜,一係就上到房加價.一係就話各上酒店跟住失蹤.一係就話突然黎m.總之我唔會再去長沙玩

12431 发表于 2024-1-1 11:24:48

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

xinjiao 发表于 2024-1-1 12:18:16

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

你好强 发表于 2024-1-1 13:10:06

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

鸡神-浪子 发表于 2024-1-1 14:03:06

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

无语心情 发表于 2024-1-1 14:35:18

膜拜神贴,后面的请保持队形~

小夏15814288781 发表于 2024-1-1 15:51:19

啥也不说了,楼主就是给力!

布兰妮 发表于 2024-1-1 16:34:02

不管你信不信,反正我是信了。

阿星13113298741 发表于 2024-1-1 17:38:40

哥顶的不是帖子,是寂寞!

广深政宝 发表于 2024-1-1 18:32:10

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 長沙 3日2夜 ktv之旅分享