cnyunxi 发表于 2024-1-2 20:44:44

莞式服務一條龍,毒龍,後花,潮吹,69,kiss 全能女王

洗到某大廈,見到有個叫SM公主童童 既囡囡,個樣靚得叫人心跳,絕對係我柸荼,而且身材夠晒fit,即時入去佢工作室玩番次先。見到SM公主童童 真人真係好靚女,身高到我耳仔咁上下,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,SM公主童童 比我攪到要呻吟吓,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,緊接漫游全身,不停奶錫勻我身體嘅敏感部位,舔袋袋吸旦,瘋狂揸大波手感一流,好好揉摸,真係令我愛不釋,見佢好似上左電咁,追住細佬又啜又奶又含,非常有節奏,環保吹奏,淫眼電力十足,一陣功夫吹到碌野又粗又硬,即時帶套正場,男上,屌緊過程中,SM公主童童 經常自摸,有晒眼神交流,西窄水多,佢妹妹夾到我碌撚實一實,叫得好憂怨好銷魂,細佬差D走火,再轉一招女上打樁,囡囡嘢嘢都坐到盡,我high到抬起佢M字腳一路奶住佢對腳一路插,見SM公主童童 身型都算輕巧,叫SM公主童童 抱實我條頸,黎個掛鼓喪屌佢,我企響度托住佢個股,用盡全身既力屌到佢淫聲大叫,叫到上氣唔接下氣,插到咁上下個籮友又圓又夠肉,揸住大籮友狂推猛抽,一輪急攻猛撞後,我地大家都開心到震晒!SM公主童童 係太子我食過最啱咀形之一,下星期得閒一定要去搵佢食多次。

**** Hidden Message *****

haliao8 发表于 2024-1-2 20:47:19

果断MARK,前十有我必火!

纳维斯桑拿酒店 发表于 2024-1-2 21:43:01

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

uranas 发表于 2024-1-2 23:43:09

不管你信不信,反正我是信了。

战狼深圳专区 发表于 2024-1-3 00:38:18

安然001 发表于 2024-1-3 01:30:57

哥顶的不是帖子,是寂寞!

小马13790418002 发表于 2024-1-3 02:13:58

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

安琪 发表于 2024-1-3 02:37:27

不错,又占了一个沙发!

广深专线鸡地 发表于 2024-1-3 05:14:32

阿海aaa 发表于 2024-1-3 06:24:27

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 莞式服務一條龍,毒龍,後花,潮吹,69,kiss 全能女王