6317131a 发表于 2024-1-20 21:03:57

新女瑪莉莎後生多汁,波大腰幼,做愛反應真實強烈,高潮一浪接一浪,返食之選

一開門;新女瑪莉莎丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,乾身上床,趴係度比新女瑪莉莎按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,之後帶套埋牙,先來個來個女上,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,轉下個姿勢,男上直插西洞深處,九溡簧睿驑妒缴畈澹宓叫屡斃蛏U魚出水,加上新女瑪莉莎越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,拉屎自動波趴牆趷起美蘿對住我,老漢推車,大大力推到啪啪聲,爽到佢淫聲愈叫愈大,淫水愈流愈多,真係正到痹,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住新女瑪莉莎食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。今次同新女瑪莉莎玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。

**** Hidden Message *****

枫飞羽 发表于 2024-1-20 21:06:26

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

大灰狼和小绵羊 发表于 2024-1-20 21:31:46

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

stav66888 发表于 2024-1-20 21:55:15

不错,又占了一个沙发!

gogogo_a1 发表于 2024-1-20 22:16:00

哥顶的不是帖子,是寂寞!

高阳 发表于 2024-1-20 22:39:06

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

AxiaomaB 发表于 2024-1-20 23:00:30

膜拜神贴,后面的请保持队形~

antony 发表于 2024-1-20 23:31:13

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

广深兰灵夕 发表于 2024-1-20 23:56:50

啥也不说了,楼主就是给力!

whb5685 发表于 2024-1-21 00:17:33

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 新女瑪莉莎後生多汁,波大腰幼,做愛反應真實強烈,高潮一浪接一浪,返食之選