杨过11 发表于 2024-1-22 21:02:51

明日花服務超讚,吹簫至叻,爆漿之選

準時到步,按鐘開門,相頭同廣告有九成似,身材亦fit到震,即時鳩硬入閘開佢波,遇上靚女明日花,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,一開始男上開插,明日花好砌得,個西又濕又窄,屌到佢呱呱叫,轉位來個佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚,雙手揸住佢對36D大乳,佢猛烈狂un幾分鐘,不斷享受呻吟聽覺嘅效果,做愛時感覺都幾有女朋友感覺,最尾捉實明日花條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,真係令我爽到震,再男上狂屌到噴精為止。事後浴做足,放低家用走人~明日花咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。

**** Hidden Message *****

guimei33 发表于 2024-1-22 21:12:53

不错,又占了一个沙发!

aaer 发表于 2024-1-22 21:38:01

哥顶的不是帖子,是寂寞!

石湾1236 发表于 2024-1-22 22:09:22

啥也不说了,楼主就是给力!

wo525212wo 发表于 2024-1-22 22:37:16

膜拜神贴,后面的请保持队形~

老莞式海选 发表于 2024-1-22 22:58:21

不错,又占了一个沙发!

爱妹113 发表于 2024-1-22 23:38:09

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

bwyy2012 发表于 2024-1-23 00:03:57

膜拜神贴,后面的请保持队形~

寶寶_jaina 发表于 2024-1-23 00:29:19

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

沧海听潮 发表于 2024-1-23 00:52:31

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 明日花服務超讚,吹簫至叻,爆漿之選