dzbz 发表于 2024-1-22 21:06:31

00后索爆辣椒仔高質素港姐粉紅一线靚鲍走肥走腩

因相熟囡囡番左大陸,而我鍾意大波,所介紹呢件00后索爆辣椒仔比我,上到去一頭霧水,又話大波,但又唔係好覺。自取其浴之後都系好快入闸

00后索爆辣椒仔既絕對唔簡單,好夠力水,全程有講有笑,體驗幾好,有泰國按摩既感覺,鍾意既會好鍾意。最期待既就由佢出去拎油入黎徹底地改變,佢一解甲,嘩!好X大波,完全禾稈冚珍珠,對波大到癲,佢話平時著得好密實,好怕人見到佢咁大波。背隻波推,掃股,好正,一轉身巨龍已準備,未試過乳交都可以咁爽,完全包哂條巨龍,對波好好玩,好好渣,2隻手都渣唔哂一邊,好快就女上磨住出,好爽,視覺享受,浴室太細,無得陪沖,唔緊要,我沖完拿拿聲著衫,睇住佢出黎抺身都好撚興奮

小弟感受:作為胸奴既我應該好快會,可以好大膽咁講,囡囡對波真係數一數二,00后索爆辣椒仔爽正掂,值得翻食。

**** Hidden Message *****

你好强 发表于 2024-1-22 21:07:39

果断MARK,前十有我必火!

zzww068 发表于 2024-1-22 21:37:05

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

rayabbie 发表于 2024-1-22 22:01:39

啥也不说了,楼主就是给力!

kevin0426 发表于 2024-1-22 22:31:06

膜拜神贴,后面的请保持队形~

阿德 发表于 2024-1-22 22:51:14

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

广莞深私人订制 发表于 2024-1-22 23:12:30

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

fcvy 发表于 2024-1-22 23:39:46

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

萧总8 发表于 2024-1-23 00:05:31

啥也不说了,楼主就是给力!

hrq456 发表于 2024-1-23 00:43:56

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 00后索爆辣椒仔高質素港姐粉紅一线靚鲍走肥走腩