dengxin 发表于 2024-1-22 21:07:39

️中韓混血高質波霸天生麗質,肌膚白淨勝雪,鮑魚粉...

身材 8/ 10,C級,冇後天加工,皮膚OK,keep得幾好
服務 9.5/ 10
服務正,冇dm

是日早收工,自己网任意揀。约好準時到达囡囡開門望落唔錯,幾好睇,都冇問佢咩名就入房。自己入房沖身之後就開始

冇得輸,我自做醫療哩行,超多勞損,所以好有需要响按哩part。囡囡啲落點好準,力度重而啱,一交手就知技術好,而且一啲都唔hea,肩頸腰背、手臂手肘手腕、坐骨大髀小腿,全部無一遺漏,推油亦好舒服。大場出身果然係唔同,分分鐘正骨場都未必有佢按得咁好。同埋佢都好好傾,全程歡樂,有講有笑。哩part冇可能唔係滿分

由於前面真係按咗個半鐘有多,後面nuru哩part就時間短啲,不過都冇hea。有波推、有細車、又冇格手(上中下路通晒),個氣氛都真係幾好。最後攬住錫住嚟出乾淨,唔錯唔錯

因為按得真心落力,所以俾多200tips獎勵下

感受:️中韓混血高質波霸按得好好,服務認真,冇後天加工,穩陣之選

**** Hidden Message *****

华少经理 发表于 2024-1-22 21:08:03

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

一头雾水 发表于 2024-1-22 21:36:49

不错,又占了一个沙发!

沧海听潮 发表于 2024-1-22 21:57:18

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

强哥 发表于 2024-1-22 22:17:30

哥顶的不是帖子,是寂寞!

正版咸鱼佬 发表于 2024-1-22 22:42:32

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

杨过11 发表于 2024-1-22 23:03:22

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

成日都想要 发表于 2024-1-22 23:35:20

膜拜神贴,后面的请保持队形~

战狼小明 发表于 2024-1-23 00:01:04

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

wtwone 发表于 2024-1-23 00:23:52

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: ️中韓混血高質波霸天生麗質,肌膚白淨勝雪,鮑魚粉...