gfmv 发表于 2024-1-23 20:45:05

沬沬貼身嘅莞式+按摩服務,冰火水中蕭 ,莞式一條龍服務

男人鐘意女人,對每一個女人都想去佔有,我都唔例外,見到好嘢就算唔可以私有化,點都要食返餐,咁先可以滿足慾望。我見到好嘢一定要望多兩眼,由其係靚女,就好似荃灣川龍街5號沬沬咁,人靚身材正,天生就係一個美人,係男人見到佢都搭晒糖,我又點會例外。沬沬嗰對水汪汪嘅眼神真係引死人,笑起嚟成隻貓咪咁好鬼靚,沬沬嘅姣功好強勁,比佢電到暈晒大浪,連點樣除衫都唔記得,侍浴好細心,先幫我由頭洗到落腳,再用佢對豪乳做波推,哩個時候細佬已經硬了,梗係,比個美人係咁捽點會無反應架,差小小想就地征法佢。之後上骨床試骨技,先開背 沬沬比足心機幫我揼,手力夠,穴位準,由背按到腿,每個位置以推、按、壓嘅方式照顧得無微不致,推埋油一下子疲勞盡消,真不愧為揼骨高手,之後 沬沬開始挑情由頭錫到落腳,奶lin啜蛋蛋,小弟都唔執輸,揸波啜lin,摸到 沬沬妹妹起晒水。互攻一輪後上套。先來個男上抽插,沬沬配合得好好,一路啜一路吊,吊到佢呱呱淫叫,天然水不停滲出來,超有女朋友嘅感覺,轉下個姿勢,沬沬 騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,最後來個推車仔,由慢到快,好推好砌,一路揸一路進出,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住沬沬食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻沬沬做生意,即刻比錢加貼士閃人。沬沬咁好服務,花式又多,下次再來爽多鑊至得。

**** Hidden Message *****

dhsn521 发表于 2024-1-23 20:54:47

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

svip161616 发表于 2024-1-23 21:21:39

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

dhsn521 发表于 2024-1-23 21:41:41

果断MARK,前十有我必火!

布兰妮 发表于 2024-1-23 22:02:23

啥也不说了,楼主就是给力!

VlP6871 发表于 2024-1-23 22:26:40

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

小夏15814288781 发表于 2024-1-23 22:47:41

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

深浅 发表于 2024-1-23 23:08:46

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

深圳莞式一条龙 发表于 2024-1-23 23:32:21

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

m_166 发表于 2024-1-23 23:53:06

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 沬沬貼身嘅莞式+按摩服務,冰火水中蕭 ,莞式一條龍服務