xky1314 发表于 2024-1-25 20:49:52

木子真波,水蕭,環保吹,毒龍,六九,吹.

身材 9/ 10
服務10/ 10

大場出身,手勢一流,細心溫柔。力水夠,技術一流,按完真係鬆哂,有骨引嘅ching可以一戰。155cm 左右身高,D 級大竹筍,任揸任摸無格手,導彈手感真實有彈性,皮膚白滑细嫩好好摸,完全无小肚腩。波推熱完身後舌游全身完全無渣流灘。成個後頸,背脊到腳瓜都游勻哂。 然後叫我烏起個蘿友,無錯,係狗仔式地俾佢啜荔枝再用手chok 我枝雷鳴燈。跟住 落nunu油正式開波之餘全程嘴仔無停過,耳仔都入埋加叫聲已經頂唔緊,該瀨嘅地方瀨,未被發挖過嘅肚池都啜埋, 然後主動話環吹, 雖然我拒絕左,但係佢好似對自己嘴仔好有信心,最後都俾佢吹左幾下。 到主菜時攬實,另一隻手快速搖動,嘴仔不忘反考我車牌, 最後小弟都係唔好意思地點左兩下水回禮。 完事後陪沖夠細心落力, 服務同落力程度都係第一次見。

**** Hidden Message *****

微信xmm9888 发表于 2024-1-25 20:50:10

膜拜神贴,后面的请保持队形~

沧海听潮 发表于 2024-1-25 21:11:41

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

shuang19961008 发表于 2024-1-25 21:34:26

果断MARK,前十有我必火!

jeson388 发表于 2024-1-25 22:00:25

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

ss13175 发表于 2024-1-25 22:22:09

不管你信不信,反正我是信了。

liuxiao30 发表于 2024-1-25 22:44:17

不管你信不信,反正我是信了。

涛5543 发表于 2024-1-25 23:06:47

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

小爽 发表于 2024-1-25 23:32:43

哥顶的不是帖子,是寂寞!

jjpan 发表于 2024-1-25 23:53:46

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 木子真波,水蕭,環保吹,毒龍,六九,吹.