CAOGT 发表于 2024-1-26 20:19:16

抖音BB一個全能選手,+特別服務+柔情掃股+口爆

終於比我一嘗素願,可以話不枉此行,見到抖音BB 真人真係好靚女,身高到我耳仔咁上下,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,抖音BB 比我攪到要呻吟吓,侍浴服務做得好足,細心洗前洗後洗細佬,車底屎眼洗得好乾淨,大波夾腸,冰火水中簫,屬高級吹奏組,一面吹時對淫眼仲識望住我放電,十足比AV女優服侍緊咁,乾身上床,抖音BB 由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!緊接漫游全身,不停奶錫勻我身體嘅敏感部位,舔袋袋吸旦,瘋狂揸大波手感一流,好好揉摸,真係令我愛不釋,見佢好似上左電咁,追住細佬又啜又奶又含,非常有節奏,環保吹奏,淫眼電力十足,一陣功夫吹到碌野又粗又硬,之後帶套埋牙,先來個在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,到中段捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,最後當然係玩後推到我大發淫威,向佢個粉穴進攻,老實唔客氣不斷推,佢仲話好易高潮,高潮時high過頭會少少頭暈,真心爽,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,抖音BB 係太子我食過最啱咀形之一,下星期得閒一定要去搵佢食多次。

**** Hidden Message *****

广深政宝 发表于 2024-1-26 20:19:40

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

vipsn88 发表于 2024-1-26 20:41:32

不错,又占了一个沙发!

cxie137126 发表于 2024-1-26 21:02:09

膜拜神贴,后面的请保持队形~

阿杰 发表于 2024-1-26 21:23:45

啥也不说了,楼主就是给力!

高阳 发表于 2024-1-26 21:47:51

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

莞式阿星 发表于 2024-1-26 22:10:10

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

uranas 发表于 2024-1-26 22:36:21

不管你信不信,反正我是信了。

战狼深圳专区 发表于 2024-1-26 22:57:27

膜拜神贴,后面的请保持队形~

nyqs 发表于 2024-1-26 23:21:08

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 抖音BB一個全能選手,+特別服務+柔情掃股+口爆