一头雾水 发表于 2024-1-27 20:19:32

新女長腿馨文服務冠軍,含吹奶做擰磨掏,SM特色一條龍

出來玩咁耐,食囡無數,從未試過沉船,呢次就唔同啦!前兩日OT完諗住返屋企休息,點知神推鬼撞去咗佐敦搵囡出Happy,長腿馨文熱情迎接我入房,即時伸出淫手搓巨乳,的確滑不溜手,肌膚之親非凡享受,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,番上床,細佬越來越有反應,長腿馨文好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,忍唔住即時披甲上陣,男上,掌上壓式屌囡,成支棍由頭插入晒,摩擦到條囡西皮反晒,叫晒老公,咁自然要大大力回報番長腿馨文啦,即時屌到佢反晒眼,流晒西水同眼淚,到差唔多啦,女上佢對36D大波係我面前左浪右浪,條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,插到咁上下玩埋狗仔式,一路屌一路感到長腿馨文隧道好濕滑,大大力屌足百幾二百擊,真係爽到出汁,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。

**** Hidden Message *****

fuqi 发表于 2024-1-27 20:20:33

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

万事发888 发表于 2024-1-27 20:42:43

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

强哥 发表于 2024-1-27 21:04:03

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

sn-经理 发表于 2024-1-27 21:25:40

不管你信不信,反正我是信了。

阿刚 发表于 2024-1-27 21:55:16

哥顶的不是帖子,是寂寞!

广深莞VIP 发表于 2024-1-27 22:18:26

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

萱萱 发表于 2024-1-27 22:38:44

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

老陈广深莞 发表于 2024-1-27 22:58:51

哥顶的不是帖子,是寂寞!

华少经理 发表于 2024-1-27 23:30:23

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 新女長腿馨文服務冠軍,含吹奶做擰磨掏,SM特色一條龍