一头雾水 发表于 2024-1-27 20:21:15

春無敵高質素索爆2仟索爆43寸波霸,架生新净波推夾水中..

一齊入去鴛鴦浴、侍浴好有心機、幫我全身洗乾淨之後,黎個波推全身漫遊、大波做波推好有feel、跟住波推到小弟條肉腸度再用對大波卒我條肉腸、大波夾腸仔真係好爽、小d定力都比佢夾爆,完全感受到佢對大奶既軟熟,乳頭滑過我啲皮膚,又痕又舒服,乳交,夾到細佬一柱擎天,刺激一浪接一浪,緊接冰火水中簫,跪地含暖冷水同我吹簫,淫眼挑逗增加情趣,黎多幾下深溗畤[,直呼頂唔順我叫停先啦,囡囡好識做馬上擦乾身體休息下再上床繼續享受。

返出嚟已舖好床等,上床我開始放鬆個身交比佢,佢手勢我信得過,有返咁上下級數,已經唔使講太多,講聲腰酸背痛後我就合埋眼休息吓,囡囡好知輕重位,頸位唔可以太大力,但我已感到D骨火聲响,由上而下,到肩、背,開始出真章,陰柔勁到晒位,酸痛感好強烈,唔使一陣已Feel到成個背脊熱辣辣,散出骨火後個背都輕咗,到腰位重點按壓,肌肉痛、腰背痛都即時舒緩,堅掂!

揼完骨就踩背,鐘意揼骨嘅朋友都同我一樣鐘意踩背,冰冰喺呢方面都下過功夫,唔會全身重量踩落嚟,咁樣好傷架,但力度一定大過手力,令到我嘅陰暗位都照顧埋,響晒骨爽呀!

後半Part開始推油,推返鬆個腰背,加上佢嘅蘭花手,開始撩動我股溝、掃股好似有千千萬萬隻螞蟻爬行,真係舒服到非筆墨可形容,之後囡囡落油輕捽我細佬。

捏吓按吓,越摸越大條,硬晒。抺乾油轉返正面,佢會先幫我揼埋上半身,然後到主菜,大腿內則,啜袋袋,一邊深喉一邊用手掃春袋,吹到我碌鳩係佢個喉嚨膨脹,仲有意無意比個靚鮑我睇,搞到我想食鮑魚既衝動,佢都分外醒目拿拿臨轉六九,鮑魚粉嫩,陰蒂突出少少,梗樣仲方便我用舌尖來回撩波陰蒂,舌尖波動,慢慢加速,爽到佢呻吟大叫,雙腿不由自主甘擺動,瞬間舌尖Feel到真水流出,極之爽能正!

細佬又比佢吹到鬼咁硬即刻示意帶套佢話要止痕,先來個敏感姿勢女上,前搖後擺,大波波隨波逐流,視覺一流,捽佢粒lin佢好敏感,乳頭即時硬左,好好玩,佢騎得落力,身水身汗,大男子主義體現出來。即刻換狗仔式比佢休息下,拔鳩直插緊迫Feel猶如吊處女開笣,黎到衝刺點,我不斷插,插左幾十下就將D精華射左出來,射得精彩,射得爽快,射完第一件事就是除套環保事後蕭。

真係好正,休息左一陣,幫手按下肩膊,舒緩下激動心情,沖涼擺低家用閃人,囡囡莞式18項服務樣樣都好掂,最刺激既係吊完西再有驚喜,️2仟索爆43寸波霸️正宗港式按摩服務態度一流,必翻食

**** Hidden Message *****

bwyy2012 发表于 2024-1-27 20:23:07

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

猴赛雷 发表于 2024-1-27 20:45:44

mmsn100 发表于 2024-1-27 21:06:00

不错,又占了一个沙发!

小龙哥 发表于 2024-1-27 21:26:43

老陈001 发表于 2024-1-27 21:53:19

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

深圳江总 发表于 2024-1-27 22:15:58

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

zixi2331400 发表于 2024-1-27 22:39:16

不管你信不信,反正我是信了。

纳维斯桑拿酒店 发表于 2024-1-27 23:01:29

啥也不说了,楼主就是给力!

小马经理 发表于 2024-1-27 23:21:35

不管你信不信,反正我是信了。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 春無敵高質素索爆2仟索爆43寸波霸,架生新净波推夾水中..