slmtly 发表于 2024-1-28 21:08:29

主動奔放嘅朱古力,夠嗲夠淫包你一試難忘!

話佢夠淫夠主動,身材又火辣,講到咁正我點都要會一會佢! 上到去按鐘, 開門就見到一個長髮大胸靚女, 笑容甜美, 長腿走肥, 皮膚白滑, 有氣質, 非常引人入性, 入房後朱古力熱情幫我除衫, 我就撫摸吓佢身體, 再欣賞吓朱古力對美乳,胸型好靚忍唔住啜咗幾啖, 佢即時有反應,,果然真係好淫!之後 朱古力主動咁拖左我入去鴛鴦浴,我就順手揸吓朱古力個pat pat,好圓好挺又好肉,條鳩硬了頂住佢妹妹, 朱古力就係咁磨我,有互動,波推、水中簫絕對好得,小弟又啜佢lin lin摸蟹 朱古力好High,沖涼時比我攪到朱古力好細聲呻吟,忍一忍抺乾身上床。之後上骨床試骨技,先開背 朱古力比足心機幫我揼,手力夠,穴位準,由背按到腿,每個位置以推、按、壓嘅方式照顧得無微不致,推埋油一下子疲勞盡消,真不愧為揼骨高手,之後朱古力開始挑情由頭錫到落腳,奶lin啜蛋蛋,小弟都唔執輸,揸波啜lin,摸到朱古力妹妹起晒水。再入正場搞野,先女上, 朱古力騎功唔錯, 腰力ok, 有節奏,M字腿嚟個乞兒煲飯, 加上對Pink Lin細的靚波彈下彈下,無得彈,改男上, 我出盡力係咁插,不斷插, 窄Gap好好屌, 好濕好多水,朱古力好有反應, 面部表情好真唔做作,應該都好享受, 叫聲嬌美, 不停呻吟喘氣, 最尾一爆, 龜頭上鼓氣散左, 爽晒! 小弟弟軟返晒才掹返出嚟,期間仲同朱古力吹下水回啖氣,先慢慢再幫我沖身,朱古力真係細心體貼, 完全知道男人出得黎玩其實想要d乜野, 最後俾家用加貼士走人!

**** Hidden Message *****

hack119 发表于 2024-1-28 21:13:02

啥也不说了,楼主就是给力!

kevin0426 发表于 2024-1-28 21:41:35

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

绯闻 发表于 2024-1-28 22:02:56

小钱 发表于 2024-1-28 22:23:31

果断MARK,前十有我必火!

小马13790418002 发表于 2024-1-28 22:45:28

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

速冻水饺 发表于 2024-1-28 23:06:12

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

小杨 发表于 2024-1-28 23:26:56

寶寶_jaina 发表于 2024-1-28 23:50:23

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

qiusibo 发表于 2024-1-29 00:10:27

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 主動奔放嘅朱古力,夠嗲夠淫包你一試難忘!