lywl88 发表于 2024-1-29 20:14:36

豪邁奔放、有服務、完全自動波、正

吾駛多講立即電話約定,約好後準時到 !微微真係人見人愛果類,後生靚女,皮膚好滑,波型好靚,36D大波,笑容甜美,一入門口微微已經成個波壓落我心口,又熱情又姣,真係無嚟錯!微微幫我除衫然後一齊沖涼,一開始微微已淫聲起落,波推全身漫遊,啜Lin啜蛋蛋,然後水中簫,嘩!微微個鯉魚咀真係無得頂,High到我差d係佢個口入面爆咗,好彩我忍一忍,真係轉頭要小鑊勁微微,真係要讚吓態度好!沖完上床,微微先幫我推油,技術當然係好,預期之外,好有水準,力水同穴位都好有功架,可以同大師級比較吓,好有條理,由頭揼到落腳,舒服到呢,佢手骨亦有保証!然後再由掃股開始,淫賤嘅一刻來臨了,屁股比佢撩到要夾實,細佬都要扯旗致敬,再嚟全身漫遊,錫到我兩粒Linj都硬埋,我兩隻手好唔得閒去摸佢全身,摸到微微已經起晒水,聽住微微輕輕呻吟,再將細佬放入微微個口,一路吸啜一路揸波 -我實在忍無可忍。上套壓低微微 ,分開微微對腳,對住大小陰唇磨吓,攪到微微係咁典來典去,插入去桃源洞,水頭充足,洞穴緊窄,屌幾吓已經唧唧聲,微微叫聲後好姣好淫,簡值係催情濟,攬住微微改為慢插,但係吓吓到入到盡,每頂一吓微微就...叫,一路加快,微微嘅叫聲已經亂晒,只係緊緊攬住我,微微自己都擘大對腳配合我,我地無轉姿勢,見微微面額都發紅,我都High到痺,盡情爆發!,而係太舒服了!完事後沖個涼,出嚟交底家用走!微微好屌指數100%!

**** Hidden Message *****

小林521 发表于 2024-1-29 20:15:20

膜拜神贴,后面的请保持队形~

你好强 发表于 2024-1-29 20:35:28

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

翅膀 发表于 2024-1-29 20:55:32

果断MARK,前十有我必火!

美女阿娇 发表于 2024-1-29 21:16:12

膜拜神贴,后面的请保持队形~

杜康 发表于 2024-1-29 21:36:59

阿星13113298741 发表于 2024-1-29 21:57:37

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

广深专线鸡地 发表于 2024-1-29 22:18:59

哥顶的不是帖子,是寂寞!

石湾1236 发表于 2024-1-29 22:40:45

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

SN00888 发表于 2024-1-29 23:01:44

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 豪邁奔放、有服務、完全自動波、正