dzbz 发表于 2024-1-29 20:18:25

口爆波智服務多元化,含吹奶做 大波推油,莞式服務一條龍

眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅AV口爆波智,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,侍浴細心無偷懶,波推,夾腸夾到成身慾火,新鮮鮑魚磨鳩,水中簫無走雞,水聲加雪雪聲,谷到硬一硬,相當舒服,床上好好享受按摩,力度恰到好處,從膊頭到龜頭都照顧周到,爽到我細佬頭岳岳,服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一湥顪快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,上套開波,男上出擊,但囡囡仍然下下搶恚奕楸任易驳綊伕邟伒停易筻ㄠㄓ亦ㄠǎ珹V口爆波智表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,再換瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,AV口爆波智屬於專業選手,仲下下搶砗霉砝牵奕閽伕哂謷伒椭儋|埋嚟畀我左啜啜右啜啜,表現非常放蕩,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,佢嘅叫床聲更愈黎愈響,最後來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加AV口爆波智叫床聲,十分好feel,成條鳩入到盡,小小動作已經令AV口爆波智瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,今次同AV口爆波智玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。

**** Hidden Message *****

shuang19961008 发表于 2024-1-29 20:18:44

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

高强 发表于 2024-1-29 20:39:11

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

haomen009 发表于 2024-1-29 21:00:06

膜拜神贴,后面的请保持队形~

阿刚 发表于 2024-1-29 21:20:43

不管你信不信,反正我是信了。

丽都休闲会所 发表于 2024-1-29 21:42:33

膜拜神贴,后面的请保持队形~

XWZ598955 发表于 2024-1-29 22:05:30

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

欧阳1 发表于 2024-1-29 22:26:05

果断MARK,前十有我必火!

niaoshu6 发表于 2024-1-29 22:50:14

啥也不说了,楼主就是给力!

VlP6871 发表于 2024-1-29 23:14:21

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 口爆波智服務多元化,含吹奶做 大波推油,莞式服務一條龍