翅膀 发表于 2024-1-31 20:53:26

43乳LuLu波霸️小骨神修長美腿毒龍深鑽,水啸,冰火

見間場d 裝修真幾舒適咖、又夠光猛,獨立房好大間同沖涼房,睇真的,超靚女!瘦底 女友feel好靚女索爆美少女形!白凈修长美腿.鼻高眼大瓜子口面.五官好標青.走肥走腩.大波简直好似去了影视城.好有紅星氣質,陀地妹溝通無難度,仲有點知音感覺,靚女幫我除衫一起入去沖涼細心温柔、由头洗到落脚!有水啸!越吹越难頂再望實她個樣幾甜好笑容叫停先!之後黃金数码妹妹仔小骨神鋪好左一次性用既床單、囡囡著條短裙仔同背心仔就幫我揼骨好迷人。

落手開背,手勢好好,由頸,肩,背,腰,以至手腳都按足,按得舒服,穴位準力度柔,揼到成身鬆晒,之後落油幫我推背,全身推均晒,好細心,推到全身鬆晒,仲幫我敷埋熱毛巾,服務吾錯,比我感到好貼心既服務
之後囡囡就用千手觀音掃我pat pat同掃我股罅真係爽到標晒眼水 仲借D意攻我下路R荔枝,我又吾執輸摸下囡囡皮膚又白又滑完全冇抗佢跟住叫我轉身就更家深入,伸手入去囡囡件衫入面幫囡囡除左佢個Bar,吾好睇後生細女(廟細燈淮

爱桑拿99 发表于 2024-1-31 20:57:16

不管你信不信,反正我是信了。

kevin0426 发表于 2024-1-31 21:17:18

哥顶的不是帖子,是寂寞!

桑拿刘总 发表于 2024-1-31 21:40:12

石湾1236 发表于 2024-1-31 22:08:42

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

icelee 发表于 2024-1-31 22:29:25

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

sk19880221 发表于 2024-1-31 22:51:35

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

xixi51 发表于 2024-1-31 23:12:31

萧总8 发表于 2024-1-31 23:32:44

膜拜神贴,后面的请保持队形~

深圳蓉儿 发表于 2024-1-31 23:54:48

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 43乳LuLu波霸️小骨神修長美腿毒龍深鑽,水啸,冰火