wtwone 发表于 2024-1-31 20:55:16

00后索爆辣椒仔明星樣貌白滑大波43寸F天然真波,冰火...

入到房就玩佢00后索爆辣椒仔對波好彈手,身材真係還fit,上下摷,佢話唔駛咁急!幫手除曬啲衫,小喬先教好水再一齊沖,好仔細,一路沖一路係 咁卒我JJ,卒到鬼死咁硬,跟住前後波推,左磨右磨JJ開始有反應,水中簫,技術ok,係咁啜,啜到硬咗,真係忍唔住差D爆咗,沖涼真係好貼心,幫手抹乾身之後出去DUP,開始按肩,力水夠,好舒服,按落腰仲好夠力,穴位幾準,骨技真係吾錯,按到我好舒服,做埋後背既大動作,鬆完個身推油,先在肌膚上塗好精油,再沿著淋巴的分佈同穴位按摩,推油力度更加大,要我叫佢輕手啲,推一輪,雙手r patpat,r袋袋,騷騷麻麻,撩下龜頭,轉下尖頂部位,好敏感,有功架,巧舒服!再黎個吹奏,食蛋,爽死呀,再黎個波波夾腸腸,差d比佢夾爆埋,上套,先男上,奮力插,佢個波搖來搖去,轉pose我轉推,兩隻手從後揸住佢個波,係後面大力插,插到爆埋,00后索爆辣椒仔,正呀,沖埋涼比低家用同tips走人.掃春袋一流!

**** Hidden Message *****

niaoshu6 发表于 2024-1-31 20:55:30

不错,又占了一个沙发!

丝路明珠 发表于 2024-1-31 21:16:33

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

宏大123 发表于 2024-1-31 21:37:29

膜拜神贴,后面的请保持队形~

zt7891230 发表于 2024-1-31 21:59:22

qing谜 发表于 2024-1-31 22:21:16

淡水55667 发表于 2024-1-31 22:47:24

klxqlqw 发表于 2024-1-31 23:07:43

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

imm134 发表于 2024-1-31 23:28:15

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

free51 发表于 2024-1-31 23:48:23

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 00后索爆辣椒仔明星樣貌白滑大波43寸F天然真波,冰火...