6317131a 发表于 2024-2-1 21:33:12

環保中出波子無套女郎,真係好砌得,叫床又夠動聽,興奮到環保中出,爽到暈!

入房後,淫蕩笑容熱情招呼......柔情似水服務得無比殷勤......嫵媚標緻嘅靚樣...身材豐滿......有前有後......係個難得嘅性感淫女,肯定係好好屌,令我有曬衝動......

忍唔住攬實佢搓揉對彈手大波,揸到慶曬,互除衫褲......侍浴細心體貼,沖洗得一乾二淨,波推磨背夾腸......再來水簫有深喉有眼神交流,用心投入吹到雪雪聲......

上床先幫我按摩推油,手勢正宗一流......按得好好,慢慢按勻全身要緊位......推淋巴腺,推到我全身都鬆曬......進入前奏翻身按住佢纏綿一番......

女女主動還擊,18項莞式全能服務,條脷撩我兩邊提子......按住我奶啜時姣樣盡露,前奏好夠投入,突如其來嘅電光毒鑽,鑽到我慾火攻心,掃袋搓蛋,加上佢一流嘅環保口技,勁!最正有眼神交流不斷深喉侍候,吹到細佬係喉嚨內不斷膨脹,雙重刺激之下,真係少D定力實走火!

環保屌,隧道短窄,騎住我瘋狂上下騎乘,我幫手頂幾百下,爽到佢淫聲大叫欲死欲仙,鮑魚又窄又濕,用埋高難體位囡囡一一應付到,唔使十分鐘一場激戰落黎,真係好砌得,叫床又夠動聽,興奮到環保中出,爽到暈!

**** Hidden Message *****

倩儿 发表于 2024-2-1 21:34:47

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

cnyunxi 发表于 2024-2-1 21:55:27

哥顶的不是帖子,是寂寞!

曼妮芬 发表于 2024-2-1 22:16:03

不管你信不信,反正我是信了。

sn-经理 发表于 2024-2-1 22:37:39

AxiaomaA 发表于 2024-2-1 23:00:12

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

麦当娜 发表于 2024-2-1 23:24:18

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

丘总 发表于 2024-2-1 23:48:19

果断MARK,前十有我必火!

康乐 发表于 2024-2-2 00:10:29

3536165535 发表于 2024-2-2 00:33:06

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 環保中出波子無套女郎,真係好砌得,叫床又夠動聽,興奮到環保中出,爽到暈!