ks8822 发表于 2024-2-1 21:38:43

杭州美人搞到我細佬欲罷不能

老友介紹新到杭州美人揼骨手勢好,
埋牙又happy,米專程入大埔行下
按圖索驥,杭州美人really大波靚女,
ok 去馬入閘,過水後先 dup骨,杭州美人揼骨
力水夠,穴位精準,踩背都很有水準,恰好到處,多年經驗加上認真細心,相信話佢係大師級都唔會有人Say No。至於落油推背掃Pat Pat 好似 有千千萬萬隻螞蟻係pat pat度爬行,真係好有feel,推得很用心用力,掃股真係有一手,R荔枝掃 旦旦攪到我打晒冷震,真爽,按前列腺時已經慾火焚身,細佬不其然扯晒旗,and then 進入 part 2。大家攬住溫馨一番,奶奶錫錫搞能到激情澎湃。爽到佢慶合合轉身搶攻,佢吹簫好鬼正,瀨鳩頭,啜鳩根,不停用脷尖係咁撩撥龜頭裂痕,真係舒服又刺激,最頂癮係一路吊囡囡一路見屁股兩團肉反震,好快推爆,同我沖乾淨個身,埋單俾家用走人。

**** Hidden Message *****

13600263500小雪 发表于 2024-2-1 21:42:54

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

蛇仔明 发表于 2024-2-1 22:03:24

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

安琪 发表于 2024-2-1 22:30:42

珠珠 发表于 2024-2-1 22:53:29

美女阿娇 发表于 2024-2-1 23:14:54

m_166 发表于 2024-2-1 23:36:19

不错,又占了一个沙发!

aaer 发表于 2024-2-1 23:59:53

阿峰 发表于 2024-2-2 00:30:47

不错,又占了一个沙发!

54nb 发表于 2024-2-2 00:54:21

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 杭州美人搞到我細佬欲罷不能