aaer 发表于 2024-2-3 21:26:28

emily 要靚女 後生 身型 同玩 gf feel 就不得了

今次第一次黎,硬件幾好,房間就好大,燈光幾有 feel,
囡囡一黎,同相90%一樣 堅靚女輪廓好深,個眼好 sexy 好似 abc mix咁,但係後生版22歲左右 身型幾靚 著 one piece,pat型靚。160 左右

不過後生就預左服務無咩 當中係咁用 google 傾計 係咁笑 見到佢新手, 捉佢隻手教佢Rpp 同錫我 頸同耳仔。 佢abc靚樣,但成日傻笑

P2含果陣 佢打則頭好似食雪條咁,加埋隻眼 勁 sexy 望住你真係

P3埋牙 狗仔不得了 明明咁瘦 推好肉地 推車一流,佢仲舒服到細細聲講 fuck me. 因為我鐘意 dirty talk, 要有呢d言語互動 先正

最後可能發覺佢同我一個朋友好似樣(空姐黎) 所以更加特別 要服務都幾好
要靚女 後生 身型 同玩 gf feel 就不得了

**** Hidden Message *****

性感ㄨ不是骚 发表于 2024-2-3 21:28:13

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

小夏15814288781 发表于 2024-2-3 21:59:09

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

klxqlqw 发表于 2024-2-3 22:22:02

不错,又占了一个沙发!

蓝妹妹 发表于 2024-2-3 22:46:35

不错,又占了一个沙发!

杨过11 发表于 2024-2-3 23:10:31

不管你信不信,反正我是信了。

dzbz 发表于 2024-2-3 23:31:45

膜拜神贴,后面的请保持队形~

淡水皇冠 发表于 2024-2-3 23:56:20

哥顶的不是帖子,是寂寞!

丘总 发表于 2024-2-4 00:21:44

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

niaoshu6 发表于 2024-2-4 00:42:22

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: emily 要靚女 後生 身型 同玩 gf feel 就不得了