liuxiao30 发表于 2024-2-5 21:53:40

2仟索爆43寸新做失業空姐21歲,走肥走腩,女朋友feel連身.

幫手抹乾身之後出去返到床上,我哽系大字訓系度做植物人啦,首先幫我Dup,由頭部開始按,開背好有力,夠功架,力水夠穴位亦準,骨技真係吾錯,有溝 通!DUP鬆哂全身,跟住女女好溫柔咁慢慢鍚我全身,有女朋友感覺,錫到大脾內側時似觸電咁,瀨到三角位,啜袋,直蕭入口,睇得出囡囡嘅口技屬於高級,條脷時不時系龜仔上打轉,頂頭頭!直蕭又變橫蕭,又伴隨幾下深喉, 真舒服,然後吐棍又返來啜幾嘢lin

搞到我周身爽!囡囡做足服務,跟住帶套去馬,囡囡全自動fin腰入窿,洞內溫暖又濕潤,聽到肉壁濕潤嘅摩擦聲... 囡囡又曉得收陰功,差D忍唔住走火,轉姿勢,坐蓮式唔錯,揸圓滑大LO落莊,正!囡囡嘅聲音又唔錯,幾蕩,仲好大聲.,囡囡H起來會系咁錫人塊面同條頸, 兩只腳中意夾住人個LO PAT,囡囡雙眼閉合好enjoy,我亦好H,最後系2仟索爆43寸波霸潮浪聲中爆左!值得翻食。

**** Hidden Message *****

欧阳1 发表于 2024-2-5 21:56:06

啥也不说了,楼主就是给力!

淡水银都 发表于 2024-2-5 22:18:31

果断MARK,前十有我必火!

淡水55667 发表于 2024-2-5 22:39:01

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

桑拿刘总 发表于 2024-2-5 23:07:56

不错,又占了一个沙发!

八妹有约 发表于 2024-2-5 23:29:32

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

6317131a 发表于 2024-2-5 23:51:13

膜拜神贴,后面的请保持队形~

huajiaquan 发表于 2024-2-6 00:11:17

膜拜神贴,后面的请保持队形~

麦当娜 发表于 2024-2-6 00:33:22

不管你信不信,反正我是信了。

阿星13580798176 发表于 2024-2-6 00:56:38

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2仟索爆43寸新做失業空姐21歲,走肥走腩,女朋友feel連身.