dgd78 发表于 2024-2-16 20:46:43

招白雲鳳爪,美乳BM夾腸仔無得頂,好有girlfriend feel

開門見到Tina,氣質靚女,瓜子口臉,
有樣有身材,走肥身型,蛇腰美人,
皮膚滑如豆腐,全身自然美,真係引死人;
沖完涼轉換場地到骨床再按摩,採用一次性床單,
先來港式推拿,Tina除了相頭出眾之餘,
出色骨技更係賣點,好手勢有功架,
開背有板有眼,技術好掂,
有力水得黎穴位又到,緊位落重力,
按到邊處邊處舒服,爽到我呱呱叫,服務做到足,
按鬆再推油,而且推油都一樣咁正,推得好好,樣樣細心,
可以話係世界之最,推按完無曬疲勞,i felt very comfortable,
再使出一招白雲鳳爪,美乳BM夾腸仔無得頂,好有girlfriend feel,
淫聲導航之下將子子孫孫全部奉獻晒畀佢,好爽呀,至今仍然回味無窮呀!

**** Hidden Message *****

枫飞羽 发表于 2024-2-16 20:47:29

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

萧总8 发表于 2024-2-16 21:08:04

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

正版咸鱼佬 发表于 2024-2-16 21:28:05

果断MARK,前十有我必火!

阿豹 发表于 2024-2-16 21:48:07

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

欣欣美女 发表于 2024-2-16 22:08:16

膜拜神贴,后面的请保持队形~

aaer 发表于 2024-2-16 22:28:22

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

54nb 发表于 2024-2-16 22:48:57

Axiaoma5 发表于 2024-2-16 23:09:51

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

svip161616 发表于 2024-2-16 23:30:27

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 招白雲鳳爪,美乳BM夾腸仔無得頂,好有girlfriend feel