kaobo 发表于 2024-2-16 20:49:29

雪白大波LaLa 對我支棍又捽又劣,出火技巧純熟,細佬頂唔順到達美妙巔峰

唔鬆骨,感覺周身都唔志在,
開門一見La La,有氣質美女;
有腿有波有羅,玲瓏浮凸,好sexy ,
皮膚白白淨淨,呼之欲出嘅雪白大波引死人,見到都不停吞口水
入到喧寒幾句,服務殷勤細心,表現熱情,
沖涼佢主動幫我除衫掛衫,沖洗完爬上骨床,
日式按摩推油,手勢正宗,佢慢慢按我就慢慢嘆,
做到力夠穴位準,按得好好,按摩埋全身要緊位,
按到差唔多就推油,推油好殷勤周到,手掌手掙並用,
慢慢深入推進,手勢一流,穴位又準,推到舒服曬,爽到我疲勞全消,
真係好享受,重有一招龍抓手,俾佢按到硬曬汰,
爽到我慾火攻心忍唔住轉身反擊,攬住佢又奶又錫,
第二part,過程到位,投入又夠激情,動波錫lin,
對支棍又捽又劣,出火技巧純熟,
幾個回合,細佬已經硬到頂唔順到達美妙巔峰。

**** Hidden Message *****

明仔 发表于 2024-2-16 20:49:40

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

速冻水饺 发表于 2024-2-16 21:09:56

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

wo525212wo 发表于 2024-2-16 21:30:06

不错,又占了一个沙发!

阿星13113298741 发表于 2024-2-16 21:50:34

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

丝路明珠 发表于 2024-2-16 22:10:43

果断MARK,前十有我必火!

supercyf 发表于 2024-2-16 22:32:59

果断MARK,前十有我必火!

咖啡 发表于 2024-2-16 22:54:56

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

iso莞深 发表于 2024-2-16 23:17:14

膜拜神贴,后面的请保持队形~

VlP6871 发表于 2024-2-16 23:38:10

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 雪白大波LaLa 對我支棍又捽又劣,出火技巧純熟,細佬頂唔順到達美妙巔峰