paranoia 发表于 2024-2-16 20:55:19

實力派技師LiIian,令我精力,無限回味無窮!

令人愛不釋手,玩咗一輪再侍侯我剝光豬去沖涼,細心嘅侍浴,上下洗到乾乾淨淨,LiIian撚雀高手攪到我慶烚烚,再繼續好易係浴室比佢攪爆,叫停LiIian抹身出去,冲乾淨就上床,享受吓LiIian既骨技,由肩頸做起,鬆肩按頸,令到我全身放鬆咗先,跟手開背推腰,主攻酸痛部位,力度好,好到位,識得用陰力慢慢黎,唔係用死力,自問揼開骨好受力!但LiIian手骨真係師傅級,感覺佢仍有餘力,大家都知輕輕只能摸皮,一定要陰力先可以按到穴位,按鬆晒背脊位就推腰,按手腳,成身都輕咗好多。跟住再落油做Body,呢Part主力係挑,又掐吓條大脾筋,跟住用手指掃吓屎怱罅,又捽吓春袋,不停撩吓支棍同龜頭,五姑娘不斷係我細佬敏感部位遊走,攪到細佬硬晒,轉身做前面!LiIian不停出招,再落油推細佬一隻手摸蛋蛋,另一隻磨緊個龜頭,咁我都還以顏色,一手揸落個波道,摸上手好軟熟,粒Lin細細粒,下路隔住塊布,都已感到佢好有快感,已經濕晒,LiIian就急不及待主動騎上嚟,佢又搖又UN,又自摸呻吟,睇AV都無咁精彩,LiIian騎咗十分鐘改男上,我抱住LiIian開始慢慢插入去,LiIian就盡量打開對腳,配合我抽插,一邊渣波一邊入洞,我望住佢妹妹仔夾住細佬出出入入,加埋聽住LiIian淫蕩既呻吟聲真係好high,佢扯床單又咬嘴唇,LiIian好激情非常投入,我越插越快,佢就越叫越大聲,最後我出盡全力頂入去打左幾個冷震先慢慢拎返出嚟,真係舒服到震,事後細心清潔,再一齊沖涼,仲幫我着返衫,真係值得我一再翻食!

**** Hidden Message *****

孤心浪客 发表于 2024-2-16 20:56:06

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

antony 发表于 2024-2-16 21:17:50

不管你信不信,反正我是信了。

寶寶_jaina 发表于 2024-2-16 21:38:58

啥也不说了,楼主就是给力!

倩儿 发表于 2024-2-16 21:59:04

膜拜神贴,后面的请保持队形~

dorgel 发表于 2024-2-16 22:19:05

小杨 发表于 2024-2-16 22:40:06

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

夏天88 发表于 2024-2-16 23:01:53

唯美 发表于 2024-2-16 23:22:28

果断MARK,前十有我必火!

雪花雨 发表于 2024-2-16 23:42:30

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 實力派技師LiIian,令我精力,無限回味無窮!