香水有毒 发表于 2024-2-17 20:46:49

食女就要食新女青青呢類形,人靚大波笑容甜、又好砌

初下海新做22歲,我呢啲貪新鮮嘅點可以唔去試吓,電話約好准時去到,一上到去開門見到青青有女朋友feel,把聲又嬌又嗲、青春靚女、高挑身材,而且著住衫都睇得出佢嘅心口有幾波濤胸湧,真係唔少嘢!

然後青青就招呼我入去,然後就幫我除衫同我一齊去沖涼,一邊除衫我一邊毛手毛腳係咁揸佢對波,又大又夠彈手,真係揸到停唔到手,入到浴室青青先幫我搽梘液全身上下先幫沖洗一遍,跟住波推,雙蛋夾腸仔,越夾越硬變成支金鋼棒,再用條利係我兩粒lin,越舔越低,咁就到舔蛋蛋,啜袋袋,再嚟水簫,佢吹功都幾勁,攪到我忍得好辛苦,青青見我咁都好識做停落嚟唔使我出醜。

之後就抹身上床嘆埋下半場,出返去青青先幫我揼吓骨鬆一鬆,揼咗一陣青青又開始作出行動挑逗我,先用嘴仔幫手漫遊全身,毒龍鑽,波推,雙疍夾腸仔,我提出玩69,轉個姿勢後佢吸啜我時我亦奶番佢,真係好爽,青青口技絶對係師父級,佢條脷喺我龜頭打圈,一鬆一緊咁唅啜,我細佬俾佢啜到硬過支金網棒。

於是就上套俾青青坐上嚟,UN下UN下,睇住對波彈吓彈幾過癮,又搖又UN,反應好真唔做作,再轉身到男上女下,以九溡簧畈宓角嗲噙蛇山

小龙哥 发表于 2024-2-17 20:47:12

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

yeats520 发表于 2024-2-17 21:09:11

啥也不说了,楼主就是给力!

dzbz 发表于 2024-2-17 21:32:07

yyuuww345 发表于 2024-2-17 21:53:58

膜拜神贴,后面的请保持队形~

jia201888 发表于 2024-2-17 22:14:04

阿星13113298741 发表于 2024-2-17 22:38:45

果断MARK,前十有我必火!

经理7785 发表于 2024-2-17 22:58:57

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

Axiaoma6 发表于 2024-2-17 23:19:57

不错,又占了一个沙发!

美女阿娇 发表于 2024-2-17 23:40:46

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 食女就要食新女青青呢類形,人靚大波笑容甜、又好砌