hs203 发表于 2024-2-19 20:41:49

初做2仟年後索爆俏皮高质陀地 木子,女友fee1,夠淫

今日收咗工有D攰,所以就走去睇下,揾個囡囡幫手鬆弛下,經相熟同事有新到囡囡 頭糸耐看型,但越睇就越順眼,她還帶有一點少女Feel😊我入到房,囡囡貼心服務沖涼后,囡囡巳在房內準備和暖水和毛巾待候, 寒喧幾句,大家了解後,無需破冰,糸輕鬆氣氛下囡囡就開始幫我先解決身心疲累問題,佢自制套按摩模式,先踩背响骨,不輕不重,我感到腰和背都得到舒緩,然后再由輕到重穴位指壓, 肌肉推拿按摩,我成個人回復精神。囡囡再加推抓龍筋服務,話要我大細都得到應有嘅治療,双腳架起在她身上,抓龍筋和RPP同時進行, 亦正亦邪,大佬&細佬亦開始需要另外的一套生理治療。突然燈光昏暗,囡囡巳經把身上所有衣服除底了,我隱約見一双C cup嘅双乳,双手巳不受控地把玩,驚喜糸冇添加 ,純天然 ,柔軟白滑,此時囡囡巳經倒NuNu油糸我身上,滑上滑落,大家身貼身去感受温度😍,囡囡再用嘴巴由頸~Lin頭~ 大髀罅一直掃落去,每個地方都有吾同嘅感受,我深呼吸 ,咪埋對眼 ,輕撫佢啲頭髮示意鼓勵, 好好享受🥰。 最后我亦糸佢蘭花手下交貨。休息后,沖完涼,我坐喺床邊 ,囡囡再幫我按頭, 幫我放鬆剛剛思想上嘅緊張,緩和下澎湃嘅心情, 整個治療過90min,我巳決定下星期再約😂依依不捨咁拖住手離開房間😘值得返食。

**** Hidden Message *****

niaoshu2018 发表于 2024-2-19 20:41:54

果断MARK,前十有我必火!

广深俱乐部 发表于 2024-2-19 21:02:49

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

翅膀 发表于 2024-2-19 21:24:20

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

老陈001 发表于 2024-2-19 21:44:30

啥也不说了,楼主就是给力!

LTHjia2018 发表于 2024-2-19 22:04:36

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

正版咸鱼佬 发表于 2024-2-19 22:25:45

膜拜神贴,后面的请保持队形~

冰冷的板凳 发表于 2024-2-19 22:46:01

哥顶的不是帖子,是寂寞!

雨露 发表于 2024-2-19 23:07:23

不管你信不信,反正我是信了。

haomen009 发表于 2024-2-19 23:27:24

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 初做2仟年後索爆俏皮高质陀地 木子,女友fee1,夠淫