開心的人 发表于 2024-2-23 21:58:57

極品金鳳凰,服务好,拥抱热情,值得一赞

又去搵老相好極品金鳳凰,個樣討好,笑容滿面.粉紅色裙襯托比較白哲既皮膚.關門就黎個情既擁抱,主動錫佢無回避.
車左陣佢就幫我除衫.之後就教好水比我沖身,有BM.股推果陣一路幫我推我仲可以一路揸下咪咪.水蕭唔錯,夠吹吮力.仲會一路吹一路掃袋位.吹左幾分鐘頂唔順比佢吹爆左.
沖完上到床, 佢同我講一陣要比多次佢,佢未夠喉咁話.跟住佢開始幫我錫LIN,一路錫落三角位.
再幫我提起雙腳鑽左陣,真係好舒服.放低腳之後就錫我細佬,我最鐘意佢用脷尖舔我個袋位.痕痕地,真係好鬼正.
細佬比佢吹到鬼咁硬,拿拿聲叫幫我上套.我要肏佢.佢幫我吹多幾野之後係我耳邊誚:咁硬,我一陣要慢慢嘆你先玩左陣女上,妹妹夠窄,感覺幾正.之後叫佢轉狗仔式. 仲同我講:狗仔式好呀,我好鐘意.夠入.狗仔式真係唔同D,肏到佢叫到典床典席
,突然之間感覺到比佢個妹妹夾下夾下.忍唔住爆漿.
準備同我去沖身既時候我電話響左,原來係老虎乸
佢都依然同我沖好身.再幫我著好衫.堅持送埋我出房門.專業精神值得一讚

莞 深 广 佛 预约微信 i952799                         QQ:527000087

皇家国际 发表于 2024-2-23 22:00:09

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

慕容公子 发表于 2024-2-23 22:23:39

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

皇家国际 发表于 2024-2-23 22:45:55

啥也不说了,楼主就是给力!

阿德 发表于 2024-2-23 23:09:26

啥也不说了,楼主就是给力!

轻唇baby 发表于 2024-2-23 23:32:00

哥顶的不是帖子,是寂寞!

石湾1236 发表于 2024-2-23 23:52:38

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

八妹有约 发表于 2024-2-24 00:13:41

微信xmm9888 发表于 2024-2-24 00:33:46

不错,又占了一个沙发!

微信xmm9888 发表于 2024-2-24 00:54:45

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 極品金鳳凰,服务好,拥抱热情,值得一赞