浦风 发表于 2024-2-25 20:26:30

波霸小蘿莉皮膚又白又滑揼骨有力笑容甜美, 姣底超淫

點都要食返餐,咁先可以滿足慾望。我見到好嘢一定要望多兩眼,由其係靚女,就好似波霸小蘿莉咁,人靚身材正,天生就係一個美人,係男人見到佢都搭晒糖,我又點會例外。波霸小蘿莉嗰對水汪汪嘅眼神真係引死人,笑起嚟成隻貓咪咁好鬼靚,波霸小蘿莉嘅姣功好強勁,比佢電到暈晒大浪,連點樣除衫都唔記得,侍浴好細心,先幫我由頭洗到落腳,再用波霸小蘿莉對豪乳做波推,哩個時候細佬已經硬了,梗係比個美人係咁捽點會無反應架,差小小想就地征法佢。沖完涼上床,波霸小蘿莉幫我開背時已知佢係學過有料之人,好有條理,手法正宗,佢的陰柔勁按到我的穴位好舒服,對於我這個長期肩頸痛來講,絕對係受落,唔係每個技師都做到這種功力,波霸小蘿莉就唔同有正統學過,再加上多年經臨床經驗,因應每個客唔同嘅要求,大力按壓,輕推鬆根,大師級手勢估唔到只收咁嘅價錢,物超所值,背脊同腰都鬆晒後,仲會按手腳,真係由項到腳都舒服晒。跟住落油推背,R patpat,掐下條大脾筋,又掃吓屎怱罅,輕力按吓春袋,連續幾吓刺激令到我開始有feel,就加強攻勢,溫柔嘅玉手不停在敏感部位遊走,波霸小蘿莉 Pink Lin好揸手,最終不敵佢係床上捉住我對手放係佢對波上,一手揸對波一手摸波霸小蘿莉小腿,佢好好反應輕輕發出呻吟,來個錫lin,錫全身,啜袋邊,呢part正正正,R pat pat,R袋袋好正,有過電既感覺,高級環保吹奏又瀨又啜又含又吸又深喉,吹功超得。互攻一輪後上套,波霸小蘿莉反身騎住我,用佢隻Gap係咁磨我條鳩,磨吓磨吓就騎落嚟,估唔到咁緊,夾到我好實。波霸小蘿莉已經慾火難忍,坐喺我身上係咁磨係咁UN,完全忙我境界,收陰肌係咁吸啜我細佬,我再唔反攻,怕且都要舉白旗,轉身壓落去,深深咁插咗幾吓,波霸小蘿莉已經攬住我係咁呻吟,完全投入反應好自然,睇嚟都動真情了。我放慢速度,每一吓都抽出嚟再插到盡,每一吓都聽到佢長長嘅呻吟聲,然後再加速,今次無得忍了,放手盡情抽插,高潮來了要射晒D精華,真係精彩。攬住波霸小蘿莉休息一陣,波霸小蘿莉再服侍我沖涼,又幫我着返衫,我會繼續去揾佢,話晒咁正嘅女女點可以放過。

**** Hidden Message *****

my9449 发表于 2024-2-25 20:28:10

啥也不说了,楼主就是给力!

雪花雨 发表于 2024-2-25 20:49:20

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

qwe123 发表于 2024-2-25 21:09:39

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

ilxd 发表于 2024-2-25 21:30:15

不错,又占了一个沙发!

haliao8 发表于 2024-2-25 21:51:18

淡水银都 发表于 2024-2-25 22:14:58

膜拜神贴,后面的请保持队形~

广深莞VIP 发表于 2024-2-25 22:36:04

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

经理7785 发表于 2024-2-25 22:56:16

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

曼妮芬 发表于 2024-2-25 23:16:33

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 波霸小蘿莉皮膚又白又滑揼骨有力笑容甜美, 姣底超淫