浦风 发表于 2024-2-25 20:30:15

試過碧水Reborn後令我不能自拔,真係一個好地方

軟件唔使講梗係囡囡啦,第一要順眼有Feel,第二要有身材天然的,哩兩樣都係有眼睇,其它嘢就要撞手神了!好多時想食好嘢,都係要身體力行,自已去尋幽探秘,預着間好的一定會添食,咁咪賺咗囉!

早兩日元朗碧水食咗餐飽的,到今日都仲回味緊,好笑容既Reborn我仍然記得,要樣有樣,要線條有線條,身材堅挺仲係天然美168高,42时長腿,先天條件已經剎食,人又夠風騷開放,真係睇得又玩得,加埋佢的技術,無論係手上、身上、嘴裏,都係超班之選!元朗碧水我第一眼見到Reborn已經色心起,太吸引了!好溫柔,服侍又細心,一齊洗白白,申頭捽到落腳,仲有啜lin 水簫玩,哩樣真係驚喜,佢個咀真係一絶,由細吹到大,由大吹到差點爆,停一停先!

Reborn手骨都好了得,功夫扎實有力,做過大場係唔同D,無論係背酸定係腰痛,比佢捏完真係舒服晒,跟住再踩背,識踩同唔識踩差好遠的!揼開骨的人都知到,Reborn輕重有道,响骨Lock Lock聲好鬼正,屁股酸痛位都照顧埋,真係低讚。舒服完又同我現蘭花拂穴手,撩我兩粒蛋蛋,又捏吓大腿肋,酸軟又High,慾火都比佢撩起,碌鳩越嚟越硬,轉身時已一柱擎天,Reborn都偷偷笑起嚟問我做乜,真係比佢玩死。

泰山壓頂,將佢成個人壓住,開始我原始獸性,不停咁上下期手,大波真係好揸手,下面已經比我扣到水長流多水,真超係姣閪一名,佢開始反功,主動啜我兩粒Lin,順勢鍚我全身,再啜蛋蛋,奶吓支棍,錫吓鳩頭,再含入口,直至成條含晒為止,望住佢個淫樣好鬼正!

吹咗一陣佢好識做上套騎上嚟,Reborn條蛇腰係咁磨呀UN呀,小D定力都比佢騎爆,轉個身玩吓男上,慢慢抽插,要睇吓果果陶醉個樣,見佢塊面都紅晒,知道已經喺度High緊,我就加大力度,越嚟越快,推佢上高峰,Reborn High到不停咁叫反晒白眼,我都差唔多,攬住佢快插一陣已經爆發出嚟,好正!休息一陣後細心幫我清潔,沖身時又再對佢上下期手,真係想執多劑。間場叫碧水盈SPA,試過今次我一定會再去,要同Reborn再續前緣!

**** Hidden Message *****

kobo911 发表于 2024-2-25 20:31:26

不管你信不信,反正我是信了。

dzbz 发表于 2024-2-25 20:56:36

膜拜神贴,后面的请保持队形~

qq53546688 发表于 2024-2-25 21:22:19

不错,又占了一个沙发!

万事发888 发表于 2024-2-25 21:43:48

不管你信不信,反正我是信了。

糖糖 发表于 2024-2-25 22:04:22

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

stav66888 发表于 2024-2-25 22:26:10

果断MARK,前十有我必火!

SN00888 发表于 2024-2-25 22:46:56

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

钱总 发表于 2024-2-25 23:07:42

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

美女阿娇 发表于 2024-2-25 23:28:15

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 試過碧水Reborn後令我不能自拔,真係一個好地方