猪猪人 发表于 2024-2-27 20:34:00

俾世界波️可可️打樁打爆嘅,爽爆

岩岩醫飽個肚,點知細佬開始餓唯有去搵野食,係網度見到世界波️可可️,以前無緣相聚…
今次就去會一會佢,上到去開門見到真人好大波,情人feel,身材火辣辣,有波有蘿,表現得好熱情,當正你係老公咁款,又攬又剩,一睇已經知係經驗豐富,同佢傾左一陣計,我就係一直咁睇住佢對大波,佢人唔係高大,但對波就俾我感覺我好鬼大,考下小車牌先,一路考一路除衫.......飽個肚,去喂細佬,沖涼波推亦係好有感覺既一次,佢一路同我水簫,我一路渣住佢對野唔捨得放~
出到床上,吸下渣下佢對大奶,輕輕捽幾下妹妹已有水出,食旦奶袋,毒龍鑽,佢環保吹果時我望住對大奶吊落黎好鬼過癮.......XD......
唔使問亞貴跟住梗係帶套女上睇蕩奶,插入都幾緊,佢做搖咁我間中幫佢托下對大波咁啦,換後推又係一陣狂插,可可仲話要快D,講心果句我真係好快嘅,佢真係好大食,搞到我攰爆,最後我係俾佢打樁打爆嘅,爽爆!!

**** Hidden Message *****

jjpan 发表于 2024-2-27 20:35:52

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

shuang19961008 发表于 2024-2-27 20:56:23

膜拜神贴,后面的请保持队形~

jia201888 发表于 2024-2-27 21:18:55

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

强哥 发表于 2024-2-27 21:41:11

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

八妹有约 发表于 2024-2-27 22:03:18

不错,又占了一个沙发!

小爽 发表于 2024-2-27 22:23:59

膜拜神贴,后面的请保持队形~

15070633105 发表于 2024-2-27 22:50:52

哥顶的不是帖子,是寂寞!

广深俱乐部 发表于 2024-2-27 23:14:40

不管你信不信,反正我是信了。

阿涛 发表于 2024-2-27 23:42:42

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 俾世界波️可可️打樁打爆嘅,爽爆