猪猪人 发表于 2024-2-27 20:36:00

百分百真人真相真實小電影無套激射情人24小時等候各位 C兄

番件心頭好喂飽細佬啦!靚女無套激射情人樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,36D大乳牛,漲扑扑,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,無套激射情人主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,上套先來個男上開插,無套激射情人好砌得,個西又濕又窄,屌到佢呱呱叫,轉個跟手就騎上來喪搖猛騎,36D美乳上下搖擺,窄西有水,表情非常豐富,仲轉身對住塊鏡;企喺無套激射情人後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,無幾耐就插到噴精,事後仲一齊沖涼,有講有笑,最後比埋家用加貼士就走人,臨走仲有goodbye kiss。無套激射情人好似女朋友咁,想唔番食都幾難。

**** Hidden Message *****

金桔 发表于 2024-2-27 20:38:02

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

慕容公子 发表于 2024-2-27 20:59:21

小林521 发表于 2024-2-27 21:19:53

不错,又占了一个沙发!

msyy2018 发表于 2024-2-27 21:39:54

果断MARK,前十有我必火!

广深莞直选 发表于 2024-2-27 22:02:56

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

sk19880221 发表于 2024-2-27 22:23:05

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

安然001 发表于 2024-2-27 22:44:53

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

深圳刘总 发表于 2024-2-27 23:07:33

不管你信不信,反正我是信了。

msyy2018 发表于 2024-2-27 23:30:38

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 百分百真人真相真實小電影無套激射情人24小時等候各位 C兄