猪猪人 发表于 2024-2-27 20:37:35

細細粒好好屌,狗仔式,一字馬式,騎馬推車,聼教聽話,正正

睇吓有無吹水先,洗到身水身汗,最後都係去咗搵筷子腿小靚妹開餐,開門見到筷子腿小靚妹相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房筷子腿小靚妹對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。床上好好享受按摩,力度適中,一收一按力度恰到好處,從頭到腳照顧十足,好暢快淋漓,爽到我如癡如醉,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,上套即黎正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,玩咗陣先自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,最尾都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。筷子腿小靚妹咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!

**** Hidden Message *****

wjx79979 发表于 2024-2-27 20:38:11

啥也不说了,楼主就是给力!

广深专线鸡地 发表于 2024-2-27 20:58:30

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

hack119 发表于 2024-2-27 21:19:00

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

深浅 发表于 2024-2-27 21:39:02

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

王总8 发表于 2024-2-27 22:00:49

哥顶的不是帖子,是寂寞!

jjpan 发表于 2024-2-27 22:23:54

小杨 发表于 2024-2-27 22:46:49

果断MARK,前十有我必火!

VlP6871 发表于 2024-2-27 23:08:41

啥也不说了,楼主就是给力!

狼王 发表于 2024-2-27 23:37:53

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 細細粒好好屌,狗仔式,一字馬式,騎馬推車,聼教聽話,正正