猪猪人 发表于 2024-3-2 20:13:20

貝貝服務一流、騎功好、細心服務揼骨又有功架

入房先消毒下先、衛生指數100%、貝貝波又大、皮膚又白、又好笑容、見倒真人心跳加速小弟已鳩硬、入到去貝貝已經好心急搜我身,完全顯示出佢喉擒既一面,呢個時候我梗係除佢衫楂下波先啦,一對大波堅挺又彈手,我都未除衫已經比貝貝玩到條肉腸變左支鐵咁硬,貝貝真係利害!大家都好鬼興奮。除衫一起赤裸裸一齊去沖涼,我地繼續未完的戲,大玩淫賤浴室,春色無邊淫聲四起,貝貝用對波幫我沖涼,隻手喺我背脊又掃又R,屁股罅比佢R幾吓好正好入心,真係High,嚟個Body Massage,越B越落,玩埋夾腸仔,跟住用佢條脷賴我細佬,又舔吓旦旦,淫眼望住我,一啖一啖咁吞咗我細佬,一路吸啜,越嚟越深喉,成條含晒,喺咁吞吞吐吐,幾吓深喉吸啜差D就比貝貝吹爆,真係火都嚟埋,拿拿林抹身上床。上床休息吓,貝貝手勢一向有保証,我合埋眼瞓吓,感受到佢出心出力去揼,手法真係好正,先鬆吓肩頸,再全力推按腰背,穴位落得好準...踩背推拿按摩手势好正到痺,我半夢半醒都知佢無揸流灘,哩D就係態度好,貝貝一向做事認真,功夫只有做多唔會做小、揼完再踩背!貝貝踩背功夫都好好,背位、腰位、Pat位,踩完用腳掃,再响埋骨,LokLok聲真爽、淋巴排毒經络疏通调理肩頸腰腎保養丶配合中药熱敷有奇效,舒服完就再推油,貝貝手勢時剛時柔,推鬆腰背後,就梗係要掃股,痕痕地有觸電感覺,舒服到唔想停,R袋袋、袋捏大腿肋、猴子偷桃,找龍筋爽歪歪陣陣快感湧上嚟,舒服到JerJer都硬了!之後貝貝開始挑情由頭錫到落腳,錫Lin Lin 啜蛋蛋,小弟都唔執輸,揸波啜貝貝Lin Lin ,摸到貝貝妹妹起晒水真係爽皮,小弟忍吾住叫停貝貝上套主動女上,貝貝一路騎一路un一路自摸,睇貝貝既表現真係好過隱,貝貝騎功好厲害,前後上下咁磨,妹妹隧道短又窄又多水,插得好舒服,

**** Hidden Message *****

淡淡123 发表于 2024-3-2 20:14:48

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

战狼小明 发表于 2024-3-2 20:36:51

啥也不说了,楼主就是给力!

niaoshu2001 发表于 2024-3-2 21:10:48

枫飞羽 发表于 2024-3-2 21:32:30

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

郝晓琳 发表于 2024-3-2 21:55:54

深圳阿枫 发表于 2024-3-2 22:16:28

果断MARK,前十有我必火!

小杨 发表于 2024-3-2 22:37:30

不管你信不信,反正我是信了。

广莞深私人订制 发表于 2024-3-2 22:57:33

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

高阳 发表于 2024-3-2 23:20:31

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 貝貝服務一流、騎功好、細心服務揼骨又有功架