猪猪人 发表于 2024-3-12 21:28:40

食囡名單一定要有。 薦

有得食唔食?罪大惡極?雖然好多人都喜愛北上消費,尤其是周五六日,某啲地方嘅囡囡都休息埋一份,我呢啲留港搵食嘅宅男,都要有個翻食名單,先至唔使撲空,咁啱今日中咗場馬,唔去搵囡就真係浪費馬會一番好意,今期見深水埗區有件囡囡幾合眼緣,硬係要去見識吓啦,AV粉紅水床女神擁有36D大導彈
樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,先去沖涼,入到浴室,AV粉紅水床女神施展渾身解數,鴛鴦戲水,用對巨乳磨勻全身,波推磨背,再玩夾腸,激情水中簫,真係少D定力實走火,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。忍唔住先來女上佢對36D大波係我面前左浪右浪,
條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,到中段男上主攻,插洞止痕,插到一百幾十野,我大汗淋漓,都係受唔住佢細妹既緊窄收陰,最後梗係抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,睇住自己碌野出出入入,瘋狂推到爆精為止,在床休息一會,先做埋事後浴,AV粉紅水床女神有樣有服務,絕對係我柸茶,下次再搵佢,睇吓仲有乜嘢玩。

**** Hidden Message *****

深圳莞式一条龙 发表于 2024-3-12 21:29:56

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

snsz688 发表于 2024-3-12 21:52:11

不错,又占了一个沙发!

dorgel 发表于 2024-3-12 22:12:34

不管你信不信,反正我是信了。

豪门小天 发表于 2024-3-12 22:34:34

淡水国际李涛 发表于 2024-3-12 22:55:37

膜拜神贴,后面的请保持队形~

XWZ598955 发表于 2024-3-12 23:18:23

不错,又占了一个沙发!

ahao8346 发表于 2024-3-12 23:39:15

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

paranoia 发表于 2024-3-13 00:00:10

果断MARK,前十有我必火!

王总8 发表于 2024-3-13 00:20:27

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 食囡名單一定要有。 薦