hs203 发表于 2024-3-14 21:30:16

Lala 小鳥依人,怕羞中帶有嬌肖,感覺好正~~

已經有幾個目標,不過部份有客,部份唔合眼緣,去到Lala 門口 開門見到個白雪雪既幼幼應門,服務好,皮膚白滑、笑容滿面、身形好fit, 即入閘!同佢傾講幾句後開始摸手摸腳,攬攬錫錫,覺得Lala 小鳥依人,怕羞中帶有嬌肖,感覺幾正,搞左一陣Lala 至同我除衫沖涼,除褲時細佬硬到彈出離,估唔到Lala 沖涼手勢都唔錯,摩到下面時好溫柔,好舒服,撚袋同荔枝,又chok吓支肉棍,仲突然含左入口,出出入入,差D頂唔住被佢玩到口爆!沖涼後上床,我大舉進攻,吸手波,皮膚好白滑,pat pat 又彈手,玩左一輪,Lala 叫我訓低,話要服侍我,佢先黎波推BM漫游,功夫唔錯,節奏控制得恰到好處,之後又錫又奶上身,lin 頭,吹錫耳仔,掃袋做到足,爽爆!櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,又含奶錫細佬,間中幾吓深喉、玩埋69、獨龍鑽,令我極度興奮!口技同撚雀技巧雖未算頂班,不過新仔一定頂唔住 2-3 分鐘內出野,上套玩坐蓮,Lala 騎得唔錯,尤其係捉住佢條腰來做時倍覺過癮,轉回傳統體位抽插,男上女下,下下深插,佢又時不時頂番我,Lala 攬得我越來越肉緊,仲感覺到佢妹妹有少少抽搐,加上性感叫聲,唔夠三分鐘就射左出離,大家攬住休息左一陣至再去沖涼。

**** Hidden Message *****

狼王 发表于 2024-3-14 21:31:00

果断MARK,前十有我必火!

大灰狼和小绵羊 发表于 2024-3-14 21:51:10

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

2465079750 发表于 2024-3-14 22:11:12

果断MARK,前十有我必火!

野火燒不盡 发表于 2024-3-14 22:32:46

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

珠珠 发表于 2024-3-14 22:53:48

哥顶的不是帖子,是寂寞!

靠谱 发表于 2024-3-14 23:14:27

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

轻唇baby 发表于 2024-3-14 23:36:25

不管你信不信,反正我是信了。

阿峰 发表于 2024-3-14 23:57:43

啥也不说了,楼主就是给力!

爱桑拿99 发表于 2024-3-15 00:18:25

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: Lala 小鳥依人,怕羞中帶有嬌肖,感覺好正~~