hs203 发表于 2024-3-17 21:34:21

小蘿莉咁正嘅囡囡,我只係想征服佢!

真人比廣告靚得多。入房擁抱吓先,摸住波霸小蘿莉圓潤堅挺大波波,好舒服好有質感,佢就成條八爪魚咁纏住我,跟住波霸小蘿莉幫我除衫掛好d衫,之後一齊入去鴛鴦浴波霸小蘿莉侍浴好細心,全身波推漫遊,仲有水中簫吹奏,吞劍食旦,波霸小蘿莉簫技一流,夾腸仔好舒服,功夫好得,條利識得轉圈吹,沖完之後又幫我抹身。返上床嚟個小休,先揼個骨,波霸小蘿莉手骨好有功夫架,大場出身得確係唔同,力水夠穴位準,喺出面都唔係咁易搵到同波霸小蘿莉咁上下功夫嘅女女,真係要好好享受吓,由其係肩頸,每個男人都多小有哩D痛症,我都唔例外,不過經波霸小蘿莉幫我揼完,真係鬆返晒,揼完上半身就嚟下半身,波霸小蘿莉先幫我鬆吓屁股同大腿,然後開始嚟個柔情掃股,一對蘭花手不停喺我屁股走動,有時又撩吓股溝,慾火一吓子比佢撩起,波霸小蘿莉見我抬起個屁股仲偷偷笑問我做乜,明知咩事仲問,一定要教訓佢,起身擒住波霸小蘿莉,喺咁對佢揸揸摷摷,嘩!原來波霸小蘿莉都係一個淫娃,摷幾摷已經起晒水,佢對我條鳩都唔客氣不停進攻,互攻一輪後上套。先女上,波霸小蘿莉騎功唔錯,腰力ok,有節奏,M字腿嚟個乞兒煲飯,加上對Pink Lin對波彈下彈下,無得彈,改男上、我出盡力係咁插,不斷插,窄Gap好好屌,好濕好多水,波霸小蘿莉好有反應,面部表情好真唔做作、 應該都好享受,叫聲嬌美,不停呻吟喘氣,最尾一爆,龜頭上鼓氣散左、爽晒。 小弟弟軟返晒才拔返出黎、真係根皮力盡,之後傾傾計,才慢慢再幫我沖身,波霸小蘿莉真係細心體貼,完全知道男人出得黎玩其實想要d乜野,最後愉快地比家用走人,我必定返食 !

**** Hidden Message *****

妮维雅有约 发表于 2024-3-17 21:35:18

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

zzww068 发表于 2024-3-17 21:55:42

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

钱总 发表于 2024-3-17 22:15:56

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

八妹俱乐部 发表于 2024-3-17 22:36:33

啥也不说了,楼主就是给力!

jige0002 发表于 2024-3-17 22:57:58

果断MARK,前十有我必火!

桑拿刘总 发表于 2024-3-17 23:20:41

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

强哥 发表于 2024-3-17 23:44:25

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

阿杰 发表于 2024-3-18 00:05:20

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

淡淡的歌 发表于 2024-3-18 00:25:21

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 小蘿莉咁正嘅囡囡,我只係想征服佢!