猪猪人 发表于 2024-3-18 21:29:48

服務好、功夫絕對到位,同佢做愛簡直係一流.

貝貝丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有38D,絕對係我柸茶,貝貝簡單問候了解,隨后進入房,貝貝主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,首先男上體位激情抽插,貝貝好配合,插至波濤起伏大叫救命,自然水愈來愈多,夾住細佬好舒服,繼而女上佢對38D大波係我面前左浪右浪,條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,最後梗係玩推車仔,經我狂轟猛炸十分鐘,老二俾佢妹妹强烈吸啜,勁有壓迫感覺,瘋狂抽插美穴,貝貝叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆貝貝。唔單止細佬開心,我更relaxed,全身冒汗躺著休息幾分鐘,貝貝看見我好累,便說她的穴位按摩手法按摩準確可以幫我緩解疲勞,感覺她好貼心女友feel,接著按摩,給我的肩颈,腰,腿,令肌肉放鬆、加速局部的血液循环,可以將热气渗透到人身内,以達到消炎驱寒,將湿气,寒气吸收出来,她的獨特按摩手法令我在疲勞的狀態下全身鬆馳,回覆龍精虎猛的狀態!好快再翻食

**** Hidden Message *****

广深专线鸡地 发表于 2024-3-18 21:31:34

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

无语心情 发表于 2024-3-18 21:52:16

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

yx00016i 发表于 2024-3-18 22:12:44

不管你信不信,反正我是信了。

老陈广深莞 发表于 2024-3-18 22:33:00

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

jige0002 发表于 2024-3-18 22:53:21

哥顶的不是帖子,是寂寞!

6317131a 发表于 2024-3-18 23:13:23

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

2804302032 发表于 2024-3-18 23:33:41

丽丽 发表于 2024-3-18 23:54:44

果断MARK,前十有我必火!

婷婷13829167081 发表于 2024-3-19 00:15:44

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 服務好、功夫絕對到位,同佢做愛簡直係一流.